Domenica Žuvela: Velalučanka zaraznog osmijeha i pozitivne energije

24/03/2019

26-godišnja Velalučanka u glazbi je cijelog svog života, presretna što joj je omiljeni hobi prerastao u poziv i posao. Pjevačku je karijeru započela kao prateći vokal za Tonči Huljić & Madre Badessa Band, a otkako je 2017. na Splitskom festivalu nastupila sa svojim debitantskim singlom ‘Kad sam s tobom’, njezina je karijera krenula uzlaznom putanjom. Njezini hitovi redovito broje milijune pregleda na YouTubeu, a vole je apsolutno svi koji se susretnu s njenim radom, zaraznim osmijehom i pozitivnom energijom. 

Voli biti okružena dragim i pozitivnim ljudima, a najviše se veseli malim stvarima poput sunca, mora i kave s prijateljima. Upravo tako najčešće krati slobodno vrijeme, u društvu prijatelja i šetnji svoje pudlice Zare uz more. Još kao dijete imala je jako neobične želje koje se na njenu sreću kaže nisu ostvarile. Najveća želja tako joj je bila slomiti nogu, ne bi li mogla hodati sa štakama i imati na gipsu potpise svih svojih prijatelja. Šali se kako bi bilo bolje da nema želja!

domenica

Život ne može zamisliti bez svojih najbližih, glazbe i hrane. Bila bi najretnija da ljeto traje 365 dana u godini i da može ostvariti glazbenu suradnju sa Stevie Wonderom za kojeg bi bila sretna i da mu bude back vokal, dok bi od svih koncerata ikad najradije otišla na onaj talijanskog kantautora Pina Daniele. U vječitoj bitci između razuma i srca u njenom životu najčešće prevladava razum, a kroz život se vodi onom da sve dođe ‘na svoje’ i da se sve događa sa razlogom. Ne žali ni za čim, a svojim najvećim postignućem smatra glazbeno obrazovanje koje je gradila godinama. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo