Cure koje u vezi zaborave na prijatelje

17/05/2018

Sigurno ste upoznali bar jednu. Onu s kojom ste bili nerazdvojna prijateljica sve dok On nije ušao u priču. Otad vas zove jedino kad joj je dečko na putovanju ili se s njim posvađala, a zadnji put ste je vidjeli kad je došla posuditi kofer za njihov romantični vikend izlet. Otad joj se gubi svaki trag.

Svi smo upoznali barem jednu, ili još gore bili jedna od djevojaka koja kad se zaljubi - izgubi pamet. Ili točnije, zaboravi na postojanje svojih prijatelja. Onih koji su tu bili prije nego što je naletio Gospodin Savršeni, a vjerojatno će biti tu i nakon što se ustanovi da je dotični Gospodin Nesavršeni. Evo što ne biste smjeli raditi, ma kako bili zaljubljeni:

PRESTATI ZVATI SVOJE PRIJATELJICE. ILI IH ZVATI SAMO KAKO BISTE PRIČALI O TOME KOLIKO JE VAŠ DEČKO DIVAN. I one imaju život, i one imaju neke simpatije, i one imaju nešto za reći.

IGNORIRATI SVOJE SOLO PRIJATELJICE. Otkad ste u paru, ponašate se kao stepfordska supruga kojoj su smisao života subotnje večer - s drugim parovima. Veoma ružno od vas, nemojte zaboraviti da ste maltene do jučer i vi bili solerica. 

BITI LJUBOMORNI NA SVOJE ZGODNE PRIJATELJICE. Ako se bojite upoznati svog novog dečka s prijateljicom koja u slobodno vrijeme radi kao model, onda je to znak da u vašoj vezi nešto ne štima. Očito ste nesigurni u njega ili možda u sebe. Bez obzira što je u pitanju, vaša lijepa prijateljica nije "kriva" što je lijepa niti zaslužuje tretman izbjegavanja. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo