8 stvari koje gotovo bez iznimke ne voli niti jedna žena!

18/02/2020

Možda da ostavite ovaj članak 'slučajno' otvoren da ga i on vidi...

Priznajemo, mi žene smo puno puta sitničave, mušičave, znamo od muhe raditi slona, ponekad ni same ne znamo što želimo. Ali, postoje određene stvari koje gotovo bez iznimke ne voli niti jedna žena. A čim prije frajeri to shvate, to ćemo prije svi zajedno biti sretni!

1. Odmjeravanje drugih žena. Shvaćamo da je nemoguće ne primjećivati druge žene, ali mogli bi se barem suzdržati od odmjeravanja u našoj blizini.

2. Pretjerano zadirkivanje i zlobne šale na, naravno, naš račun. (podrazumijeva se da uzvraćanje istom mjerom znači direktan napad na njegov ego)

3. Ne zauzimanje vaše strane u prepirci. I pritom uopće nije bitno s kim se prepirete, niti oko čega. Jednostavno bi za promjenu bilo lijepo da vas podrži.

4. Polovično slušanje iliti kada slušaju svaku desetu riječ koju kažemo pa pola toga ne ulove, a pola shvate pogrešno. Naravno, krive smo mi jer pričamo previše.

5. Ne odgovaranje na poruke zbog raznoraznih trivijalnih izgovora. Želimo odgovore, ne izgovore.

6. Pretjerano minglanje na zabavama. Naravno da ćete komunicirati i s drugim ljudima, to i je poanta zabave, ali to ne znači da se ne trebate vidjeti na zabavi sve od trenutka kada na zabavu stignete pa sve do trenutka kad odlazite kući.

7. Nerazumijevanje stvarnog stanja naše svijesti. Znamo da je nemoguće čitati tuđe misli, ali osoba s kojom smo u vezi trebala bi po našem ponašanju zaključiti da smo tužni ili ljuti ili bijesni i da je upravo on za to zaslužan.

8. Nemar i neurednost. Samo zato što više ne živi s mamicom koja je za njim cijeli život pospremala i koja ga nije naučila osnovnoj kućanskoj higijeni ne znači da se treba ponašati kao da ima 3 godine. Krajnje je vrijeme da odraste!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj