55 je dana do Božića! Nešto manje do premijere ovih filmova koje jedva čekamo pogledati!

30/10/2019

Taman s jesenskim (hladnijim) večerima možemo krenuti s dekicama i jednim ozbiljnim Božićnim filmskim maratonom...

1. Last Christmas. Apsolutno najiščekivaniji Božićni film nakon dugo vremena. Khaleesi kao glavna (anti)junakinja, zanimljiv plot smješten u neodoljivu romantičnu Božićnu atmosferu i obilje dobrog britanskog humora sudeći prema traileru djeluju kao jedan od onih filmova koji bi mogao postati klasik baš poput filma Love Actually. Oh da, jesmo li spomenuli da film obiluje pjesmama Georgea Michaela, kako onih bez kojih je Božić nezamisliv, tako i onima do sada neobjavljenima? Prava poslastica, kako god okreneš!

2. Noelle. Što se ovogodišnjih Božićnih filmskih naslova tiče, i Disney (koji je btw rasturio posljednjim djelima iz svoje radionice - Lion King i Aladin) ima svog konja za trku. Film Noelle fantastična je avantura kćeri Djeda Božićnjaka (Anna Kendrick u glavnoj ulozi) koja se svim silama trudi nagovoriti brata Nicka da preuzme i nastavi obiteljski 'posao', a sve to u trenucima kada se po prvi puta u životu susreće sa stvarnim svijetom izvan Sjevernog pola. 

3. Hallmarkovi Božićni filmovi. Svi zaljubljenici u Božić i sve što s njim ima veze itekako dobro znaju da upravo Hallmark svake godine servira pozamašnu brojku Božićnih filmova, gotovo redovito romantičnih komedija. Čim ih krenemo gledati znamo kako će završiti, nerijetko imamo osjećaj da smo ih već vidjeli sve, ali smo svejedno totalno ovisni o svim tim silnim nijansama crvene zelene i zlatne, imelama, orašarima, snijegu koji uvijek romantično leprša posvuda, lampicama, i naravno, frajerima koji su redovito preeeezgodni. Ove godine iz Hallmarkove radionice stiže čak 40 naslova posvećenih jedino i isključivo Božiću, a s emitiranjem kreću 25. listopada iliti taman na vrijeme da svakog dana do adventa stignete pogledati (barem) jedan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj