5 modnih grijeha koje svi počine do tridesete

29/09/2017

Kupujete odjeću u koju ne stanete, a za prvi dejt se oblačite kao za bal? Da, definitivno ste još u svojim dvadesetima. Modna mudrost dolazi s godinama!

Svi smo to radili kad smo imali dvadeset i koju. Što to? Nešto od ovih pet stvari, a vrlo vjerojatno i svih pet. Ne brinite, proći će vas!

1. Kupujete pretijesnu odjeću. Sigurni ste da od ponedjeljka krećete na dijetu i da ćete sljedećeg mjeseca u isto vrijeme nositi tu seksi usku haljinu. Godinu dana kasnije, još uvijek vam besposleno visi u ormaru.

2. Za svaki prvi dejt kupujete novi outfit. Nezamislivo vam je izaći s dečkom prvi put van u običnom t-shirtu i svojim omiljenim trapericama. Vjerujte nam, upravo ćete u toj kombinaciji upoznati ljubav svog života. Ne trošite lovu bezveze!

3. "Padate" na trendove. Kad su se nosile plisirane suknje, imali ste ih deset. Kad su se nosio poderani jeans, izgledali ste kao da vas je napao čopor razjarenih pasa. Trenutno imate šest pari čizama preko koljena? Vi ste žrtva modnih trendova. Ili točnije, vaš novčanik!.

4. "Kopirate" svoju prijateljicu. Smatrate da se ona super oblači pa pokušavate furati isti look, iako je ona visoka i vitka, a vi niži i obli. I onda se još pitate zašto rezultat nije isti.

5. U 70 posto svoje odjeće se osjećate neudobno i nelagodno. Uvijek vas nešto žulja, steže, prekratko je, preusko....To je zato što birate pogrešne krojeve i ne birate odjeću prema svojoj građi tijela već prema trendovima.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo