“Moja cura kaže da nije doživjela orgazam tri godine”

24/09/2014

Tomica (28) nije imao pojma da bi njegova cura Marina (26) ovog trena mogla otići na glumu koliko je bila uvjerljiva u fejkanju orgazma. No evo kako su ga uspješno pronašli

Da me netko pitao kakav nam je seksualni život, naravno da bih nam dao najvišu ocjenu, a moja bi cura to potvrdila. Kao što bi potvrdila svaki put kad bih je pitao je li svršila. Osim toga, svi znaci da ne laže bili su tu – tijelo joj se grčilo, stenjala je, trzala se i grabila posteljinu kao što utopljenik grabi luftić. S vremenom, njezin apetit za seksom drastično se smanjio, sve dok mi jednog dana sa suzama u očima nije priznala da više nema volje za seksom jer nikada nije doživjela orgazam.

Naravno da sam bio zatečen, a pomalo i ljut zašto mi je to tajila pune tri godine. Postupno se otkrilo da ona ne može doživjeti orgazam tijekom penetracije, ali može masturbacijom, no to nije htjela činiti da ne bi povrijedila moje osjećaje. Tu noć smo oboje proveli na internetu u potrazi za rješenjem. I našli smo ih naravno, nekoliko.

Na neko vrijeme smo seks s penetracijom kao glavnim jelom ostavili po strani, a koncentrirali smo se samo na predjela i deserte – ulja za masažu, seksi igračke, vibratore i stimulatore. Puna četiri tjedna istraživali smo njezino tijelo i njezine reakcije sve dok se moja djevojka nije do kraja opustila i predala užicima. Danas redovito doživljava orgazme, ali naravno ne isključivo penetracijom nego kombinacijom svih sastojaka i pokreta koje smo otkrili.

 
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj