Ovo su najgora (ili možda najbolja) ljetovanja ikad!

16/07/2016

Cosmo čitateljice otkrivaju svoje intimne priče s ljetovanja...

1. Posljednji godišnji odmor
“Koje mi je bilo najgore ljeto, pitate? Pa svako ljeto mi je grozno jer ne mogu na godišnji dulje od tjedan dana (i tako je od srednje škole!). Radim u korporaciji u kojoj ne mogu birati kada niti koliko mogu uzeti godišnjeg odmora i dosta mi je svega. Dajte mi nagradu!”   
 —MIRELA K., 22

2. Seksi Talijan
“Radije bih vam ispričala o najboljem ljetu: tog ljeta sam pala na foru. Pala sam na njegov Alfa Romeo kabriolet, zalizanu frizuru, Armani kolonjsku vodu, tamnu put i engleski s talijanskim naglaskom dok me pokušavao odvesti u krevet. Dopustila sam mu da igra tu svoju talijansku šarmersku igru i završili smo u krevetu. Bilo nam je magnifico!”
—IDA K., 27

3. “Najgore ljeto ikad mi je bilo prije nekoliko godina jer je bilo radno."
"Taman sam diplomirala (pjevanje na Muzičkoj akademiji) i nisam mogla naći posao. Frend mi je predložio da odem s njim i njegovim bendom na turneju po Jadranu i pristala sam. Bilo mi je grozno jer su mi zaboravili reći da su njihov repertoar isključivo – narodnjaci!”
—ANJA J., 28

4. “Meni je svako ljeto bilo dobro"
"Ali najbolje ljeto bilo mi je kad sam bila na medenome mjesecu u Grčkoj. Bilo nam je fantastično!”
—MIA K., 29

5. Kampiranje
“Scenarij: moje tri prijateljice i ja u malom iglu šatoru za dvoje. Jako loša ideja. Nije bilo struje, mi bez lampe, jedna klaustrofobična i nije htjela da šator zatvorimo po noći, a nas tri nismo htjele spavati u otvorenom šatoru. Sljedećeg smo se jutra odlučile okupati jako rano jer je u šatoru po noći bilo vruće, odjednom je počela tako jaka oluja da smo od siline valova jedva izašle iz vode, a jedna od nas je nagazila i na komadić stakla te se porezala. Ljetovanje smo prekinule prije isteka tih planiranih sedam dana.”  
—ZORA M., 28

6. “Najgore ljeto?
2012., jer sam tada upoznala svoga sadašnjeg muža!”
—MIRKA L., 36

7. Autostop turneja
“Nije bilo najgorih, samo najboljih: odmah nakon što sam maturirala uštedjela sam hrpu novca i s najboljom frendicom krenula autostopom od Istre do Dubrovnika. Bilo je to prije pet godina, a sjećam se kao da je bilo jučer.!”
—ANA J., 34

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj