SEKSI HOROSKOP Kako rasplamsati strasti u krevetu

21/03/2018

Postalo vam je pomalo dosadno u krevetu s njim. Zvijezde otkrivaju kakvi su doista njegovi seksualni apetiti...

Ovan: Voli brz i agresivan seks. Oduševite ga pozom koja mu dopušta dublju penetraciju i apsolutnu kontrolu - neka on sjedne na krevet i ispruži noge, a vi, leđima okrenuti, lezite ispruženi preko njegovih nogu.

Bik: Senzualan seks, laganijeg tempa oduševit će Bika. On voli misionarsku pozu, a uz mogućnost da određuje brzinu, ostavljate mu prostora da vam otkrije svoju nježnu stranu. 

Blizanac: Budite spremni na seks na brzaka. Bilo kada i bilo gdje. Zaskočite ga dok se sprema za posao ili u pauzi za ručak. Idealna poza je stojeći seks, okrenutih lica jedno prema drugome, prislonjeni uza zid. 

Rak: Rakovi su skloni promjenama raspoloženja: ponekad žele nježnost, ponekad grubost. Ako vam ne odgovaraju česte promjene ritma i položaja, zauzmite pozu u kojoj ste vi gore pa time odredite tempo koji vama odgovara. Ako volite iznenađenja, prepustite kontrolu Raku i dopustite da vas iznenadi. 

Lav: Kraljevski znak horoskopa i u krevetu pruža kraljevski tretman. Lav je romantičar koji će zadovoljiti vaše želje i potrebe. Dopustite mu da se privije uz vas i razmjenjujte nježnosti. Lavove karakterizira i egocentričnost, pa mu uzvratite istom mjerom. 

Djevica: Pedantne i uredne Djevice vole imati kontrolu nad svime što rade, pa tako i seksom. One vole odlučivati kakvo će vam zadovoljstvo pružiti. Idealna poza je da legnete na leđa s nogama u zraku u obliku slova V te mu dopustite da se igra s vama kako želi. 

Vaga: Što se seksa tiče, muškarcu Vagi sve odgovara. Izvrsni su seksualni partneri, sposobni briljirati u svakoj pozi, pa su dobar izbor za smjelije žene. 

Škorpion: Nađete li se u krevetu s njime, očekujte da su svi vaši problemi rješeni. On u seksu daje sve od sebe, pa možete očekivati čak i perverzne stvari. Kontakt očima mu je vrlo privlačan pa su sve takve poze poželjne, posebno doggy poza ispred ogledala. 

Strijelac: Od svih znakova horoskopa, oni su najspontaniji pa seks možete očekivati i na javnom mjestu. Isprobajte stojeći seks, okrenuti njemu leđima, dok vam drži jednu nogu podignutu. Naravno, razina uzbuđenja raste s vjerovatnošću da vas ulove. 

Jarac: On voli sado mazo igrice, bičeve, lance, svakakve prljave igrice i razgovore. Savršena poza za seks s Jarcem jest doggy, ali s vašom glavom na jastuku. Oduševit će ga potpuna kontrola nad situacijom. Ovam znaku su na umu svakakve zločeste ideje, pa nije loše prvo obaviti razgovor o vašim željama i granicama preko kojih ne želite ići. 

Vodenjak: Igračke i razni seksualni rekviziti itekako su poželjni ako imate posla s ovim znakom. Dok ste na njemu, uzmite vibrator i stimulirajte se. Upotreba igračaka dodatno će ga dovesti do ludila. 

Ribe: Ribe su vrlo intuitivne, pa će muškarac Riba pročitati vaš govor tijela i priuštiti vam baš ono što želite. S Ribama zaista možete eksperimentirati. Isprobajte pozu jahačice, ali mu okrenite leđa. Ribe vole igre uloga pa će ih dodatno 'napaliti' razne uniforme...

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo