MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP Jedan znak očekuje tajni susret!

16/08/2017

Dragi Jarčevi, nadolazeći period apsolutno je u vašem znaku...

Ovan

Ovnovima će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava. Imat ćete potrebu tražiti ili idealizirati odnos u kojem se nalazite zbog čega će doći i do većih odluka s partnerom kada je vaša veza u pitanju, poput zajedničkog života ili proširenja obitelji. Ovo je razdoblje koje unosi romantiku i u živote Ovnova koji su slobodni pa se tako "smiješi" jedna nova i veoma zanimljiva veza.

Bik

Kada je ljubav, naredni period bit će veoma povoljan i miran, kako kod onih koji su u vezi, tako i kod pripadnika ovog znaka koji su slobodni. Međutim, kasnije će doći do nekih nesuglasica i manjih problema, a sve zbog toga što će se osoba sa strane ili netko iz obitelji umiješati u sve to. Kao i sve, i za to ćete imati rješenje, ali potrebno je imati strpljenja i razumijevanja kako bi se sve opet vratilo u svoj stari kolosijek.

Blizanci

Ono što vas očekuje na početku narednog period su neka manja razočarenja, a sve zbog toga što imate želju za nekom promjenom, nekim događanjem, što se neće odmah dogoditi pa će vas malo rastužiti. No, nije vrijeme za očaj budući da će to vrlo brzo proći pa tako slobodne Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo koje će prerasti u vezu punu zabave i zadovoljstva, dok će kod onih zauzetih romantika preuzeti vodstvo.

Rak

Vrelo ljeto u tebi budi "vrele" želje i potpunu zabavu, zbog čega ćeš u većini slučajeva ove prave ljetne tome podrediti. Dok će kod pojedinih pripadnika ovog znaka koji su u vezi romantika igrati glavnu ulogu, kod onih slobodnih sve će biti u znaku provoda i savršenog flerta koji itekako laska. Imat ćete nevjerojatnu sposobnost privući koga god poželite, što će svaki dan samo dodatno uljepšati.

Lav

Dok će kod većine zodijačkih znakova naredni period biti u znaku romantike i nježnosti, kod Lavova će biti nešto drugačije. Ovo nikako nije dobar period za ulazak u novu vezu. Možda bi bilo najbolje strpjeti se neko vrijeme jer se nakon toga pojavljuje netko novi i to najvjerojatnije kroz posao ili preko prijatelja. Dok se slobodni trebaju strpjeti i smiriti, zauzetima je ovo odlično vrijeme za pravljenje većih planova.

Djevica

Sve je u komunikaciji i razumijevanju, a vaša sposobnost za komuniciranje ovog će mjeseca dostići vrhunac, zbog čega će vas partner vjerojatno još više voljeti, poštovati i biti uz vas. Osim svega toga, trudit će se da vam sve udovolji i da vas razmazi pa očekujte jedan romantični period.

Vaga

Dok kod drugih romantika igra glavnu ulogu u odnosima, Vage će se nešto drugačije ponašati. Ljeto kod vas budi strast, budi neke želje zbog čega će doći do naboja seksualne energije tako da će biti puno više strasti nego nježnosti i romantike. Ovo će podjednako biti kod zauzetih, ali i slobodnih pa će dani koji slijede biti savršeni za vaš seksualni život.

Škorpion

U nadolazećem periodu bit ćete u akciji. Imat ćete nevjerojatnu želju da se non-stop krećete, da izlazite, da upoznajete nove ljude, što će slobodnim pripadnicima ovog znaka biti veoma dobro budući da će tako pronaći nekog zanimljivog, dok će kod zauzetih Škorpiona ovo izazvati probleme u vezi te neke nesuglasice i neslaganja koja će se pojaviti zbog ljubomore, kao i uvijek.

Strijelac

Početak nadolazećeg razdoblja neće biti najbolji za početak nove veze, ali neće biti dobar ni za one koji su već zauzeti. Neka neslaganja i mimoilaženja dovest će do manjih problema i odvajanja pa se trebate truditi pokazati što više razumijevanja i nježnosti prema partneru. Ali to nije problem zbog kojeg se trebate puno brinuti jer će kasnije romantični osjećaji napraviti svoje i dovesti sve na svoje mjesto, gdje i treba biti.

Jarac

Ljubav je svugdje oko vas i naredni period bit će apsolutno biti u vašem znaku, kao da neće imati mjesta ni za što drugo osim za ljubav. Imat ćete potrebu izraziti svoje emocije pa pokažite svu svoju nježnu stranu i budete što romantičniji jer će to partneru ili osobi koja to može biti veoma odgovarati. Zbog toga je ovo za vas jedan lijep i jako zanimljiv mjesec.

Vodenjak

Preokupacije na poslu i velika usmjerenost na to da što više napravite za svoju karijeru, da budete što bolji na poslu, dovest će do toga da ćete se udaljiti od svog ljubavnog života u većoj mjeri. Kod slobodnih se neće ništa mijenjati u tom pogledu, a kod zauzetih će sasvim sigurno doći do zahlađenja odnosa. Trebali bi se, barem malo, udaljiti od svakodnevnih obveza i usmjeriti malo pažnje i na drugu stranu svog života.

Ribe

Ako imate potrebu donijeti neku bitnu odluku kada je vaš emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da pričekate s tim i ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvijezde vam nisu baš najnaklonjenije zbog čega je moguće da će vam planovi krenuti "lošim" putem i da se uopće neće ostvariti na način koji želite. Malo strpljenja i više razumijevanja i razmišljanja ukazat će vam kada je najbolji trenutak za njihovo provođenje.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo