Još ne znate svoj podznak i Mjesečev znak? Krajnje je vrijeme da doznate

02/01/2020

Sunčev znak čini samo trećina vaše osobnosti, što kažete na to?

Kada na prvom spoju nastane prva neugodna tišina, jedno od uobičajenih pitanja jest: “Što si u horoskopu?” Pritom se, naravno, misli na Sunčev znak, odnosno u kojem je znaku Sunce odlučilo zastati u trenutku kada ste došli na svijet. S druge strane, malo ljudi zna da je taj znak samo dio astrološke priče. Naime, da biste doista mogli zaviriti u svoj karakter, treba poznavati i ona druga dva.

Sunce predstavlja vaše svjesne psihološke nakane i vašu volju. Ovisno o tome gdje sjaji na vašoj natalnoj karti, u tom području sjajite i vi s njim. To je područje u kojemu želite biti viđeni i ono iz kojega crpite najviše energije. (P. S. Svaki put kad čitate svoj horoskop, osim ako vam astrolog ne naglasi drugačije, znajte da čitate horoskop za svoj Sunčev znak).

Mjesec je vaše srce. Njegova pozicija na vašoj natalnoj karti (drugim riječima, vaš Mjesečev znak) objašnjava vaše osjećaje, potrebe, ali i sjećanja iz djetinjstva. On vlada i vašim želucem s obzirom na to da iskustva “probavljamo” kroz svoje osjećaje.

Vaš podznak, odnosno ascendent obilježava znak koji se pojavljuje na istočnom horizontu u trenutku vašeg rođenja, a odnosi se na vaš izgled, ponašanje i općenito način na koji vas okolina doživljava. 

Sad kad imamo sva tri dijela priče, idemo ih spojiti u lik Betty Cooper iz serije “Riverdale”. Njezin je Sunčev znak vrlo vjerojatno u Djevici - pristojna i sramežljiva te vas potpuno očara. S druge strane, njezin Mjesečev znak mogao bi biti u Škorpionu jer je Betty poprilično intenzivna, potajno zločesta cura. Njezin podznak? Definitivno Jarac jer baš ništa ne može stati na put između nje i njezinih prijatelja. Vidite? Sada sve ima smisla.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj