Je li vam ljubavni trokut zapisan u zvijezdama?

19/06/2019

Ljubavne trokute nitko ne voli, kakvog god tipa bili...

Ljubavni trokuti mogu unijeti nemir i u naizgled neuništive veze, uništiti prijateljstva, ugroziti reputaciju, i ukratko - zagorčati život svim sudionicima. Ako ste Vaga, Blizanac, Riba ili Strijelac, ljubavnim ste trokutima osobito skloni, iako niti jedan znak nije u potpunosti cijepljen od njih. Ovo su 3 tipa! 

Potjera

U ovom klasičnom primjeru ljubavnog trokuta jedna je osoba razapeta između dvije osobe koje su u nju zaljubljene i koje se neprestano trude izboriti pobjedu. Zahvaljujući svojoj karizmatičnosti, Blizanci i Strijelci najčešće će biti lovina, a i Bikovi će se nerijetko pokazati kao zanimljiv plijen. Kada su u ovakvom trokutu lovci u pitanju, Ovnovi i Škorpioni su najuporniji budući da je njihov vladajući planet Mars, planet ambicije, agresije i libida. Ribe, Vage i Djevice najčešće privlače samozatajne osobe koje su poprilično tvrdi orasi kada je ljubav u pitanju. Zbog toga Ribe najčešće završavaju povrijeđene i odustaju same, Vagama cijela priča dosadi pa nađu novu žrtvu, a Djevice završe ljute jer svojem plijenu nisu postale prioritet.

Sabotaža

Ovaj tip ljubavnog trokuta uzrok je sukoba otkad je svijeta: treća osoba upetlja se u postojeću vezu dviju osoba. Ta će se osoba razmetati raznim mišljenima o svakom problemu i gurati nos gdje god joj se ukaže prilika, a sve s ciljem kako bi izazvala prekid i dočepala se osobe na koju je bacila oko. U ovakvim će se trokutima u ulozi plijena najčešće naći Rakovi, Vage i Ribe koji vole ugađati drugima i koji su rijetko svjesni svijeta oko sebe. Te će osobe primiti na primjer flertujuće poruke i iskreno misliti kako pošiljatelj nije mislio ništa loše i kako je zapravo samo pristojan. Kako bi ovakav plan razdora uspio, meta mora biti ranjiva, pa će se na meti kao osobe pogođene prekidom najčešće naći egoistični i sebični Lavovi, pomalo drski Strijelci i intelektualno nadmoćni i ponekad umišljeni Vodenjaci. A tko je najskloniji zakuhati ovakvu zbrku? Djevice, Jarci i Blizanci svi odreda imaju 'kvalitete' i predispozicije za okončavanje nečije veze, ako im je to u interesu. S njima uvijek budite na oprezu!

Sabotaža iznutra

Ovaj tip ljubavnog trokuta sličan je drugom tipu, s jedinom razlikom što osoba koja je lovina vara partnera s osobom koja na nju baci oko i ona je ta koja kontrolira cijelu situaciju. Te se osobe iako su već u vezi upuštaju u novu vezu, bez da žele ostaviti trenutnog partnera. Osoba koja sjedi na dvije stolice najčešće je Blizanac, Strijelac ili Bik, a osoba s kojom se upuste u avanturu najčešće je netko kome pažnja itekako godi, kao na primjer Lavovi, netko tko se upušta u ljubavni odnos bez obzira na posljedice, kao na primjer Ribe te netko tko je jednostavno dobar u čuvanju tajni kao što su to na primjer Škorpioni.  U ovakvim trokutima u blaženom su neznanju i najčešće izigrani Rakovi koji previše vjeruju partneru, Jarci koji su pretjerano odani i Vodenjaci koji su previše u svom svijetu da bi primijetili kako njihov partner iz noći u noć ostaje na poslu dokasna. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo