Horoskop za 2020.: Škorpion

08/01/2020

VELIKI POTEZI

Ova je godina vrijeme za rušenje svih onih zidova po kojima ste tako slavni. U ožujku Saturn ulazi u Vodenjaka, čime počinje novi ciklus s naglaskom na dom, obitelj i sve druge temelje vašeg života. Polako počinjete prihvaćati činjenicu da se tu i tamo morate ispuhati i osloniti na druge i želimo da znate da je to u redu. Slobodno svoje osjećaje podijelite s roditeljem, prijateljem ili srodnom dušom. Jesen donosi retrogradni Merkur koji će vam stati na put pa se na poslu nećete osjećati motivirano, što bi moglo značiti da ćete nakratko zapustiti zdrave navike poput vaše fitnes rutine. Zato iskoristite to vrijeme kako biste sagledali pazite li doista dovoljno na svoje zdravlje. Možda je vrijeme da se za pomoć obratite prijateljima? Oni će znati što vam je činiti.

LJUBAVNI STATUS

Vaš je znak poznat po vrućem i požudnom duhu, a čini se da ste baš ove godine itekako u trendu. Posebno ste raspoloženi za nestašluk pa se nemojte čuditi pronađete li se u zagrljaju nekog neočekivanog. Ipak, sredinom godine shvatit ćete da za taj odnos nikada nije ni planirano da potraje. Izaći ćete iz njega mudriji i zreliji te nastaviti uživati u solo životu.

GRUPNE PORUKE

Vežite se - očekuje vas luda vožnja ispunjena dramom i kaosom. Molimo vas da sve udove, pasivnu agresiju i dramatične ispade držite u vozilu, posebno 31. listopada. Štoviše, s problemima se nastojte nositi oprezno i s pristojnom dozom diplomacije pa će sve proći bez većih incidenata.

STANJE NA RAČUNU

Iako preferirate ostati u sjeni, čini se da vaš uspjeh na području karijere baš traži da zauzmete mjesto pod reflektorima. Vaše komunikacijske vještine uz Jupiterovu će pomoć cvjetati, uvelike vam pomažući da odaberete prave riječi u razgovoru s nadređenima.

BRZINSKI TAROT Dvojka pehara

Tište vas trenutačni ljubavni izgledi? Duboko dišite! Ova karta savršen je znak kako za gospodina Savršenog ima nade, a možda baš onda kad prekinete onaj odnos koji nikad nije trebao trajati dulje od jedne noći.

NAJ DAN ZA ROMANSU

21. studenoga

NAJ DAN ZA DRAMU

13. listopada

NAJSEKSI DAN

10. siječnja

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj