Vaš horoskop travanjski

29/03/2016

Hoćete li ovaj mjesec čuti "Volim te", "Pričekaj" ili "Zbogom"? Provjerite ovdje!

Bik

Čuvajte se neiskrenih ljudi. Ljubav: Češće ćete izlaziti i uživati u ljubavnim pustolovinama. Samci bi mogli upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom. Sve će biti u redu dok ne počnete razgovarati. Morat ćete joj malo progledati kroz prste jer ćete intelektualno biti nadmoćniji.

Karijera: Poticajan Merkurov utjecaj u vašem znaku omogućit će vam da se bolje koncentrirate i radite uz manji utrošak energije. I na financijskom planu imat ćete razlog
za zadovoljstvo.

Cosmo savjet: Pazite s kime se družite.

Blizanci

Bit ćete zaljubljeni. Ljubav: Nova poznanstva i simpatije donijet će vam mnogo zadovoljstva. Ako se voljena osoba udaljila od vas, znat ćete pronaći put do njezina srca. Umješno ćete komunicirati te spretno izražavati misli i osjećaje. Bit ćete privlačni suprotnom spolu.

Karijera: Odlično ćete se snalaziti u radnim zadacima koji će zahtijevati spretnost pismene i usmene komunikacije. No Merkur u Biku loše će djelovati na vašu motivaciju pa ćete se žaliti na umor.

Cosmo savjet: Psihički stagnirate – treba vam temeljit odmor.

Rak

Napet odnos sa šefovima. Ljubav: Venera nadahnjuje vaše osjećaje, iako ste skloni pretjerivanju i snovima. Trenutačna ljubavna situacija nepogrešivo vam pokazuje gdje ste uspjeli, a gdje zakazali. Znat ćete što i kako treba dalje te osvojiti osobu koja vam je zapela za oko.

Karijera: Grčevito ćete se boriti za svoja prava i svađati se s pojedincima. Iako to nije u vašoj prirodi, ovaj ćete put biti skloni riziku i naglim rezovima te pritom mnoge okolnosti okrenuti na svoju stranu.

Cosmo savjet: Treba vam što više zabave.

Lav

Moguća su češća putovanja. Ljubav: Sređuju se problemi u braku te se poboljšava komunikacija s partnerom. Imate li simpatiju koja živi u inozemstvu, uskoro bi moglo doći do susreta koji će vas veseliti i odagnati vaše sumnje. I samci imaju prigodu za novu vezu.

Karijera: Istaknuti zahtjevi okoline poremetit će vam planove pa ćete često kasniti u izvršavanju obveza ili ćete jednostavno biti preumorni da sve stignete na vrijeme. 

Cosmo savjet: Poboljšajte odnos s roditeljima, nemojte se inatiti.

Djevica

Čuvajte se iscrpljenja. Ljubav: Izbjegnite svađe i povišene tonove dok razgovarate s partnerom. Izazovne zvijezde samce bi mogle navesti na vrlo hrabre poteze – otvoreno ćete pokazati simpatiji što osjećate prema njoj. Pazite samo da ne pretjerate sa zanosom i prevelikim očekivanjima.

Karijera: Očekuju vas ugodni kontakti sa strancima, a izgledna su i češća putovanja. Istaknut ćete se u konkretnim poslovima gdje izdržljivost i odgovornost igraju
veliku ulogu.

Cosmo savjet: Dani su odlični za učenje, polaganje ispita i putovanja.

Vaga

Pazite na međuljudske odnose. Ljubav: Sve će se u vašem odnosu promijeniti, ali nabolje. Umjesto da navečer izlazite s prijateljima, radije ćete otići s partnerom u kino ili navečer pogledati dobar film na televiziji. Samci će preuzimati inicijativu i hrabro osvajati simpatiju.

Karijera: Entuzijastično i savjesno prionut ćete na posao, što će vam priskrbiti naklonost ne samo nadređenih nego i suradnika. Njihova potpora pomoći će vam da dobijete priliku pokazati svoje sposobnosti.

Cosmo savjet: Okrenite se društvenom životu.

Škorpion

Previše se iscrpljujete poslom. Ljubav: Dok će zauzeti uživati u skladnim odnosima s partnerom, slobodni će nove osobe upoznavati tijekom izlazaka. Bit ćete traženi u društvu, a britkim humorom nasmijavati okolinu. Nekima od vas moguća je simpatija koju srećete na radnome mjestu.

Karijera: Mnogi bi mogli osjetiti zasićenje radnim uvjetima, postati nezadovoljni međuljudskim odnosima ili raspodjelom radnih obaveza. No ako ste nezaposleni, moguća je nova poslovna prilika. 

Cosmo savjet: Izbjegavajte slatkiše, masnoće i kalorije.

Strijelac

Nezamjenjivi ste u poslu. Ljubav: Planeti će istaknuti vašu privlačnost pa je moguća nova veza. Oni u vezi brojnim će zajedničkim razgovorima i izlascima uspostaviti mnogo prisniji odnos s partnerom te napokon otpremiti neke situacije i događaje u prošlost.

Karijera: Poslovi vezani uz inozemstvo, modu, ljepotu, umjetnost, kao i pisanje izvješća, projekata ili osmišljavanje promotivnih i reklamnih aktivnosti ići će vam od ruke. Moguć je i novi posao.

Cosmo savjet: Čuvajte se većih psihofizičkih napora.

Jarac

U ljubavi više taktizirajte. Ljubav: Posvećivat ćete mnogo pažnje partneru. Zajedno ćete izlaziti i mnogo razgovarati, što će vašu vezu dovesti na višu razinu. Ako ste u nekog zaljubljeni, nećete biti sigurni u svoje osjećaje, brkajući strast i tjelesnu privlačnost s ljubavlju.

Karijera: U poslovnim će aktivnostima do izražaja doći vaša komunikativnost, domišljatost i snalažljivost. Unatoč mnogim naporima, pa i zaprekama, u danim okolnostima pokazat ćete iznimnu snalažljivost. 

Cosmo savjet: Probleme podijelite s prijateljima.

Vodenjak

Plijenite pozornost. Ljubav: Ako je vaša veza obilovala strastima i svađama, u travnju napokon dolazi smirenje. Bit ćete spremni na promjene, ustupke, nove ljubavi ili čak sklapanje braka, a neki dugo sanjani snovi mogli bi postati stvarnost.

Karijera: Spretno ćete voditi pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Uspjeh vam se smiješi u financijama, trgovini, putovanjima i uslužnim djelatnostima. Jedan kolega na poslu stvara vam probleme.

Cosmo savjet: Budite ustrajni u usvajanju zdravih životnih navika.

Ribe

Počinjete bolje zarađivati. Ljubav: Oni u vezi priželjkivat će ozakonjenje odnosa i smirivanje osjećaja, razvedeni će bez teškoća postizati dogovore o alimentaciji i uzdržavanju, a slobodni se bez kočnica prepuštati novim ljubavnim iskustvima. Vaš se emotivni život poboljšava.

Karijera: Unatoč stresu i umoru, ostvarivat ćete planove. Udruživat ćete se s kolegama, čije će znanje i iskustvo pridonijeti vašem poslovanju. Neki će vam poslovi donijeti znatnu financijsku dobit.

Cosmo savjet: Večernji izlasci bit će odličan lijek protiv nervoze.

Ovan

Vrline: Energična, poduzetna i spretna.

Slabosti: Svojeglava i nepopustljiva.

Erotska privlačnost: Prirodno je jako erotična i seksi te pravi magnet za suprotni spol.

Što trebate učiniti u 2016.: Učinite nešto za svoje dodatno obrazovanje ili profesionalno usavršavanje jer ćete u tome biti uspješni.  U prvoj polovici godine smiješi vam se ljubavna sreća.

Poslovni savjet: Ove biste godine mogli napredovati jer će nadređeni primijetiti vaš trud i zalaganje. Osobito su vam povoljni poslovi izvan granica domovine.

Seksualni život: Sve do rujna dobroćudni Jupiter bit će zaslužan za moguće fatalno poznanstvo koje bi moglo unijeti u vaš život željeno uzbuđenje.

U slavljeničkome mjesecu: 

Zavodljivi ste i zaljubljivi. Ljubav: Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, smiruju se napetosti u bračnom životu. Progledat ćete i shvatiti prave razloge koji su doveli do udaljavanja između vas i partnera. Samci, osoba koja vas je držala u neizvjesnosti pokazat će zanimanje za vas.

Karijera: Moguće su inovacije u poslovanju, uvođenje novih tehnologija ili promjena u načinu rada. Ni vama neće nedostajati originalnosti pa su ovo dani novih postignuća i malih, ali vrijednih pobjeda.

Cosmo savjet: Ne gubite dragocjeno vrijeme na sporedne stvari.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo