Vaš horoskop ožujski

29/02/2016

Saznajte kome će Venera zavrtjeti glavom, koga će Mars natjerati na osvajanje, a tko će zbog Merkura ostati kratkih rukava

Ovan

Usponi i padovi. Ljubav: Vaša je veza u nestabilnom razdoblju, no sve što se trenutačno događa donosi poboljšanje koje ćete primijetiti tek poslije. Nemojte ignorirati partnerov pokušaj da s vama razgovara i praviti se da problema nema. Otvoren razgovor donijet će olakšanje oboma.

Karijera: Koncentracija vam je narušena, a moguća su i kašnjenja ili svađe sa suradnicima. Mogli biste biti suočeni s kritikama kolega ili šefova koji zasad ne podržavaju vaše poslovne ideje.

Cosmo savjet: Izbjegnite ljubavni trokut.

Bik

Plijenite pozornost. Ljubav: Olako ćete se upuštati u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvjesno. Slobodni bi posredstvom prijatelja mogli upoznati zanimljivu, ali nedostupnu osobu. Pokušajte, ništa vas ne stoji, ali zadržite stil i osjećaj za mjeru.

Karijera: Odlično se snalazite u radnim zadacima koji zahtijevaju spretnost pismene i usmene komunikacije te rad s ljudima. Izvjesna je potpora kolega, šefova, partnera, ali i publike ako se bavite javnim poslom.

Cosmo savjet: Jačajte imunitet i uzimajte dovoljno vitamina.

Blizanci

Ljubavni zanos na putovanju. Ljubav: Vaš partner održava ravnotežu, no povremene svađe pročistit će dugo prešućivane stvari. Putovanja ili kontakt s inozemstvom bit će spojeni s vašim ljubavnim uzbuđenjem. Izvjesna je veza s osobom iz druge sredine zbog koje ćete putovati.

Karijera: Poslovne obaveze se povećavaju i nameću naporniji ritam, a nećete imati šefovu potporu. To vas ne bi smjelo skrenuti sa zacrtanog puta. Upotrijebite više diplomatski takt i šarm koje neosporno imate.

Cosmo savjet: Ne dajte da drugi upravljaju vašim životom.

Rak

Prštite energijom. Ljubav: Sposobni ste za velike odluke zaneseni vizijom sretne budućnosti. Zato se neki od vas mogu odlučiti na brak, novu ljubav i potomstvo ili ćete partnera uključiti u svoje poslovne projekte. Privlačit ćete pozornost, bit ćete rado viđeni i popularni.

Karijera: Sretne okolnosti koje vas prate ojačavaju vašu svijest o vlastitim vrijednostima. Odvažite se na rizik, natjecanje ili putovanje. Promjena koju vi inicirate donijet će vam napredak.

Cosmo savjet: Proveselite se negdje i zabavite.

Lav

Napeti odnosi. Ljubav: Oni u vezama bit će spremni mnogo toga učiniti i podnijeti za partnera. Ako ste sami, čuvajte se neuzvraćenih osjećaja i nerealnog pristupa jednoj osobi. Želite nekom pripadati, no to ne znači da trebate snižavati kriterije.

Karijera: Unatoč nesređenim odnosima na radnome mjestu, bit ćete mnogo stabilniji u kontaktima s ljudima, produktivniji i učinkovitiji. Mogli biste rukovati nekim nasljedstvom ili uspješno uložiti novac u širenje posla.

Cosmo savjet: Pripazite se stresa i napora.

Djevica

Problem s koncentracijom. Ljubav: Bit ćete sitničavi prema partneru, a on će biti tvrdoglav i nepopustljiv. Mogli biste se upustiti u ljubavnu vezu s osobom koju površno poznajete i koju prije niste simpatizirali. Poslije ćete zbog toga osjećati grižnju savjesti i biti ljuti na sebe.

Karijera: Planeti iz znaka Ribe poticat će nesporazume u radnoj okolini, smanjivati vašu objektivnost i povećavati sklonost pogrešnim odlukama. Unatoč tomu, poslovne ambicije bit će ostvarive. 

Cosmo savjet: Posjetite liječnika i prekontrolirajte krvnu sliku.

Vaga

Novo radno mjesto. Ljubav: Iskoristite maksimalno ovo prekrasno ljubavno razdoblje jer se povećavaju vaše šanse kod simpatije. Na pragu ste prekrasne veze, a ako ste u braku, uz partnera biste mogli doživjeti trenutke inspiracije i emotivne topline.

Karijera: Poslovnim pitanjima pristupat ćete opuštenije i kreativnije, no čvršće, što je već samo po sebi uspjeh. Nadate li se zaposlenju, mogli biste ga dobiti. Zaposleni će raditi na novim projektima. 

Cosmo savjet: Nemojte zanemariti društveni život.

Škorpion

Poslovni napredak. Ljubav: Više ćete se družiti. To će vam omogućiti da steknete novu simpatiju, zaljubite se ili učvrstite vezu s partnerom. Lakše ćete ostvarivati svoje intimne želje ili se pomiriti s osobom koja vam mnogo znači. Dani od 13. ožujka pogodni su za planiranje potomstva.

Karijera: U vašem napredovanju nema zapreka, a osobito ćete plodno djelovati u umjetničkim profesijama. Bit ćete puni kreativnih ideja i jedinstveni u onome što radite. Komunikacija s kolegama je odlična.

Cosmo savjet: Nabavite kućnu spravu za tjelovježbu.

Strijelac

Ljubavne zavrzlame. Ljubav: Od 13. ožujka poigravat ćete se partnerovim strpljenjem. Pokušat ćete svoje intimne želje ostvariti preko noći, što će se pokazati kao uzaludno potrošena energija. Suspregnete li brzopletost, uvidjet ćete da se polako najbrže stiže do cilja.

Karijera: Živcirat će vas odgode i sporost suradnika i onih o kojima ovisite. Nedostajat će vam osjećaja za mjeru pa biste mogli naprasito reagirati i time pokvariti dojam koji trebate ostaviti na šefove.

Cosmo savjet: Budite praktični s novcem.

Jarac

Odlično ste raspoloženi Ljubav: Uspjet ćete uspostaviti kontakt s osobom koja vam se sviđa, a Jarci u vezama opet osjećaju zanos i zaljubljenost. One u braku razveselit će prinova. Slobodnima bi se mogla dogoditi nagla ljubav, fatalni susret koji bi mogao prerasti u ozbiljnu vezu.

Karijera: Napredovat će poslovi vezani uz umjetnost, a briljirat ćete i u javnim nastupima. Prilike za veću zaradu pojavit će se u obliku zanimljivih prijedloga prijatelja. Mogli biste primiti neko priznanje.

Cosmo savjet: Nemojte biti pasivni.

Vodenjak

Sve su opcije otvorene. Ljubav: Ako ste u vezi, zajednički izlasci, dinamika i druženja u širem krugu bit će sastavni dio predstojećih dana. Veća je i doza uvažavanja: razgovarat ćete o svačemu te pitati, ali i biti pitani za mišljenje. Samci bi se mogli zaljubiti.

Karijera: Mogli biste sklopiti suradnju kako biste brže ostvarili svoje ciljeve ili povećali interes tržišta za svoj rad. Pravne okolnosti ići će vam na ruku pa ćete dobivati potrebne dozvole i pomicati ograničenja.

Cosmo savjet: Promijenite frizuru ili boju kose.

Ribe

Vrline: Romantične, intuitivne i senzibilne. 

Slabosti: Povodljive i sklone nerealnostima.

Erotska privlačnost: Privlače pozornost svojim tajanstvenim pogledom. Zaljubljive su i nepopravljive romantičarke.

Što trebate učiniti u 2016.: Obratite pozornost na karijeru – pružit će vam se prilika da napredujete, nemojte je propustiti. Ako ste u dugoj vezi, ovo je odlična godina za brak. 

Poslovni savjet: Napetost u međuljudskim odnosima bit će posebno istaknuta u prvoj polovici godine. No od jeseni sve kreće nabolje, a i financijske će vam se prilike znatno popraviti. 

Seksualni život: Ožujak, svibanj, srpanj, listopad i studeni vaši su ljubavni mjeseci. Ako ste sami, u tim će razdobljima procvasti nove ljubavi. Veze i brakovi bit će stabilniji. 

U slavljeničkome mjesecu: 

Ljubav: I dok je prva polovica mjeseca krizna, rješenje vaših osjećajnih problema dolazi ulaskom Venere u vaš znak 13. ožujka. U drugoj polovici mjeseca izgledne su nove ljubavi i novi osjećajni počeci.

Karijera: Ostavljat ćete odličan dojam na ljude, pa taj utjecaj iskoristite za poslove sa strankama ili u obraćanju javnosti. Steći ćete povjerenje osoba koje su pomno pratile vaš rad i shvatile koliko vrijedite. 

Cosmo savjet: Sad možete sve pa krenite naprijed!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo