Ovi su znakovi najveće tračare u horoskopu

02/04/2018

Pripazite ako im se želite povjeriti, jer ono što im kažete u povjerenju, vrlo brzo će postati tema prepričavanja

Vodenjak
Ovaj znak voli društvo, a time i dijeliti informacije sa svojim prijateljima. Rado komentira sve i svašta, bez izuzetaka, a njegova 'otvorenost' nema granica ni kada je privatni život u pitanju. A kako voli biti upućen u sve, tako će ga zanimati i o vama sve, čak i ono što možda ne želite podijeliti s drugima. 

Strijelac
Strijelci su vrlo komunikativni, imaju puno prijatelja s kojima vole pričati o svemu i svačemu. Kako ih pokreće ljubav, oni otvoreno govore o svojim ljubavnim i seksualnim iskustvima osobi koja im se sviđa. Na 'repertoaru' su mu/joj i bivši partneri, ljubavnici, suparnice... A kako ne smatra da je njegova intima prostor koji treba očuvati od drugih, tako će se odnositi i prema vašem privatnom životu i svemu što vas se tiče.

Ovan 
Ovnovi obožavaju tračati o svim stvarima, a nije im strano ni ogovaranje. Oni jednostavno mogu od komarca napraviti slona. Iako se trude sakriti tu svoju negativnu stranu i vješto vas uhvatiti u mrežu ogovaranja, teško ćete to na početku primjetiti. No, čim se malo opusti kreću sočni tračevi i pravo ogovaranje, a pritome Ovnovi u svemu imaju svoj 'čvrsti' stav.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo