TOP 3 horoskopska znaka koji potajno mrze druge

24/10/2018

Koliko god nastojali prikazati sebe u pozitivnom svjetlu, u dubini duše oni zapravo ne cijene određenu vrstu ljudi

Bik 
Ako pitate Bikove, najviše im na živce idu osobe koje su samouvjerene i pune sebe. Ne daj Bože da netko počne sebe isticati i dokazati kako je bolji od Bikova. To je isto kao da ste im zamahnuli crvenom krpom ispred očiju - pa čak i ako ništa ne kažu i ne odreagiraju - duboko u sebi vas - mrze (jako)!

Rak 
Osjetljivi pripadnici ovog znaka imaju jednu veeeliku manu - kad se ne osjećaju voljeno - mrze sve i svakoga. Nikako im ne smijete povrijediti osjećaje ili pokazati nezainteresiranost za ono što se događa u njihovu svijetu - naljutit će se i neće s vama dugo razgovarati. Da ne napominjemo kako vam to nikad neće oprostiti. Premda u načelu lako prelaze preko nekih stvari, ako ih naljutite ili pomisle da se loše ponašate prema njima - neće vam nikad preći preko toga.


Djevica 
Djevica su znak zodijaka koji mnogi smatraju 'teškima, taštima i svojeglavima' a ako se još pri tome ponašate onako kako oni misle da ne biste trebali - postaju vrlo ljute i neraspoložene. Ako uoče tuđe neznanje i manjak poštovanja, u trenutku im dođe da se distanciraju od svega i svakoga. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo