Što vam donosi vrući kolovoz?

09/08/2016

Marsov ulazak u Strijelca donosi nam više optimizma i želje za putovanjima, a Merkur i Venera u Djevici bit će zaslužni za buran ljubavni život rođenih u vodenim i zemljanim znakovima. Ovog će se kolovoza rađati mnoge nove ljubavi.

DJEVICA

Više se družite, neka i drugi uživaju u vašoj srdačnosti i zabavljačkom talentu. Pravi je trenutak za vjenčanje, osvajanje, trudnoću ili samo flert. Venera vas proljepšava i čini simpatičnima okolini te unosi šarm u vaš način komunikacije.

Dečko Djevica: Obasipat će vas ljubavlju i pažnjom te otvoreno iskazivati koliko vas voli. No primijetit ćete i njegovu ljubomoru.

Savjet: Uživajte u životu.

VAGA

Iskustva iz prošlosti utjecat će na zbivanja i umanjiti vaše zadovoljstvo trenutačnom situacijom. Skloni ste skrivanju osjećaja. Teško ćete razumjeti partnera – nemojte biti toliko sumnjičavi. Vaše su optužbe prema njemu pretjerane.

Dečko Vaga: Bit će potišten i povučen u sebe. Pokušajte dokučiti što ga muči, ali nemojte inzistirati na tome kako se ne bi povukao.

Savjet: Nemojte previše samovati.

ŠKORPION

Mjesec označava pravu renesansu ljubavnih i obiteljskih odnosa pa uživajte bez zadrške. Priželjkujete li vezu, mogli biste upoznati osobu koja će vas zainteresirati. Put do ljubavi vodit će preko prijateljstva i druženja u većem krugu ljudi.  

Dečko Škorpion: Bit će jako druželjubiv i s ponosom vas pokazivati u društvu. Mogli biste skupiti ekipu i krenuti na more.

Savjet: Što više izlazite.

STRIJELAC

Partner će vam pružati veću potporu, ali ne i izljeve ljubavi. Možda je razlog vaša ljubomora koja ga odbija od vas. Sputajte nepovjerenje pa će se i odnos učvrstiti. Ako ste u braku, bit će potrebno mnogo međusobne tolerancije da bi odnos uspio.

Dečko Strijelac: Zbog Marsa u znaku bit će strastven, ali i zahtjevan i ljubomoran. Morat ćete mu stalno dokazivati koliko ga volite.

Savjet: Ne sputavajte voljenog.

JARAC

Privlačniji ste i šarmantniji nego inače pa imate i više izgleda za sreću. Osjećat ćete se sposobnima istisnuti suparnike iz igre. Bit ćete ovisni o voljenome, a drugoj će strani to imponirati. Ako ste u braku, roditelji previše utječu na vas.

Dečko Jarac: Osvojit će vas optimističnim nastupom, vrckavošću i zabavljačkim duhom. Bit će vam jasno da ste voljeni.

Savjet: Otputujte s dragim.

VODENJAK

Očekuje vas ljubavno ushićenje pa ćete se naći na meti udvarača i na pravi način iskoristiti ljubavne prigode. Posvađani će se parovi pomiriti, a mnogi među vama će se osamostaliti i početi život dalje od roditeljskog utjecaja.

Dečko Vodenjak: U njemu ćete naći željeni oslonac, a pokazivat će i zrelost te želju da produbi vaš odnos. Bit će više uz vas.

Savjet: Budite skromniji.

RIBE

Potiskivani bračni problemi buknut će svom žestinom. Postavit ćete ultimatum partneru, osobito ako je on više na strani svojih roditelja nego na vašoj. Da biste očuvali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite voljenom što vas tišti.

Dečko Riba: Upoznat ćete njegovu drugu stranu koja vam se neće svidjeti. Bit će ljubomoran i kontrolirati vaša kretanja.

Savjet: Izbjegavajte svađe.

OVAN

Nemojte biti toliko usmjereni na posao. Radije s obitelji otiđite na more i zabavite se jer će promjena okoline poticajno djelovati na vaš odnos. Samce će privući osoba koja uživa  velik ugled u društvenim i poslovnim krugovima.

Dečko Ovan: Bit će zauzet poslom pa ćete se manje viđati. No u drugoj polovici mjeseca mogao bi vas pozvati na zajedničko ljetovanje.

Savjet: Više se odmarajte.

BIK

Ljubavni život bit će prepun strastvenih zagrljaja, a entuzijazam oko zajedničkih planova bit će obostran. Posvetite sve slobodno vrijeme partneru – shvatit ćete da time samo dobivate. Samce će privući osoba iz viših društvenih krugova.

Dečko Bik: Krasit će ga romantična priroda i skidat će vam zvijezde s neba. Bit će uvijek uz vas, nudeći vam ljubav i potporu.

Savjet: Oprezno sa sunčanjem!

BLIZANCI

Poradite na komunikaciji s partnerom jer bi se vaš odnos mogao ozbiljno zaoštriti. Bračna kriza se pojačava prema kraju mjeseca. Partner će vas dovesti pred gotov čin te ćete brzo morati donijeti neku odluku. Samcima u život ulaze nove osobe.

Dečko Blizanac: Iskazivat će ljubomoru i nepovjerenje, a i sam će imati zategnute odnose s roditeljima. Pokušajte ga razumjeti.

Savjet: Opustite se u društvu.

RAK

Omiljeni ste u društvu i sve popularniji. Slobodni, obratite pozornost na zanimljivu osobu koja će vas osvo-
jiti privlačnim izgledom, ali i zavidnim intelektualnim sposobnostima. Bračni odnosi i veze ojačani su kvalitetnom komunikacijom.

Dečko Rak: Imat ćete  odličnu komunikaciju pa ćete satima razgovarati a da si ne dosadite. Zajedničko ljetovanje bit će pun pogodak!

Savjet: Putujte što više.

kylie jenner

ZNAK MJESECA: LAV

Zvjezdani dar: Topli su, osjećajni i zaštitnički nastrojeni.
Mane: Znaju biti bahati i vole kad su samo oni u pravu. Često su egoistični.
Moda: Jako drže do sebe i prate modu. Odijela i kravate sastavni su dio njihove garderobe.
Osobna zadovoljstva: Vole se pokazivati i biti glavni u društvu. Vesele se skupim poklonima.
Stil zavođenja: Rođeni su zavodnici. Čine to na svoj osebujan način, šarmantno i kavalirski. Voljenu će ženu izvoditi na lijepa i skupa mjesta.

Vaš mjesec: Mladi Mjesec u vašem znaku 2. kolovoza odličan je za nove poslovne i ljubavne početke. Naklonjeni Mars učinit će vas strastvenima i zaljubljivima pa je ovo mjesec u kojem imate velike šanse nekog upoznati i zaljubiti se. Na poslovnom planu sve vam kreće nabolje, a kako se planeti grupiraju u vaše polje financija, i zarada će vam se naglo popraviti. Mjesec je odličan i za putovanja te ljetovanje.
Vaša godina: Budući da će Saturn cijele godine biti u vašem polju ljubavnih odnosa, očekuju vas promjene u odnosu s partnerom. Razmišljat ćete o braku ili zajedničkom životu s voljenom osobom. Neke će na to ponukati i neplanirana trudnoća. Samci će sresti osobu koja će htjeti ozbiljnu vezu, a ni njima neće biti do prolaznih flertova i pustolovina.

Savjet:  Budite ono što jeste!

Najbolji znak

chris hemsworth

Strijelac:  Sa Strijelcem ćete imati nadahnut odnos.
Vodenjak: Oborit će vas s nogu i imat ćete odličan seks.

DEČKO LAV

Voli: Privlače ih snažne žene koje znaju što žele.
Ne voli: Neženstvene i grube žene.
Dejt iz snova:  Na luksuznoj jahti ili u elitnom restoranu.

ČIME GA OSVOJITI:  Inteligencijom i šarmom.

Vesna Narat

Preporučujemo

Komentiraj

Novo