Što vam donosi mjesec srpanj?

30/06/2016

Blizanci i Jarci, opustite se. Djevice, svim izazovima i prilikama recite "DA"! Otkrivamo što vam donosi vrući srpanj!

OVAN

Uran vam savjetuje da bilo kakve radikalne ili revolucionarne ideje ostavite sa strane i uživate u mjesecu koji je stvoren za odmor.

Zahvaljujući prijateljstvu Merkura i Venere, znat ćete se služiti inteligentnom strašću u ljubavnim odnosima. Planeti su posloženi tako da će vam ovo ljeto učiniti posebnim i nezaboravnim.

Cosmo savjet: Ne budite uvijek tako tvrdoglavi.

BIK

Nemojte popusti pritisku uzrokovanog umorom. Mars i Venera neprestano će izazivati vašu vjeru u ljubav. Dovoljno je učiniti ono što osjećate.

Ovo je vrijeme kad treba prestati razmišljati i pokušati živjeti svaki trenutak. Iskoristite optimizam Jupitera da s lakoćom odgovorite na sve provokacije.

Cosmo savjet: Priuštite si bar dva dana odmora koji će vam donijeti potreban mir.

g

BLIZANCI

Merkur vam donosi pametne promjene sredinom mjeseca. Oduprite se svojim slabostima i svojoj neodlučnosti. Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i da prestanete prihvaćati kompromise ili rješenja koja su neuvjerljiva.

Oprezno s Jupiterom, on vam komplicira život, ali vi se dovoljno tvrdoglavi da se suočite s hirovima koje vam podmeće.

Cosmo savjet: Ponesite na odmor knjigu koja govori o tome kako ostvariti savršenu ljubavnu vezu.

RAK

Ovo je vaš mjesec – iskoristite ga za dešifriranje poruka, razumijevanje onoga što vam se stvarno sviđa (a što ne), ispitivanja svojih osjećaja i navika. Ne morate se brinuti, srce će odlučiti ono što je najbolje za vas.

Oprezno s Neptunom koji će stvarno učiniti sve da ne razumijete koji smjer slijediti. Nikad ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Potreban vam je netko tko će vam razbistriti um.

Cosmo savjet: Iskoristite ovo vrijeme za promjenu u izgledu, treba vam svježina i šarenilo.

LAV

Za samce je ovo prilika za početak nove ljubavi, a oni u vezi uživat će u poboljšanju odnosa s partnerom. Neke nove mogućnosti su na vidiku iako će vam energija, uzrokovana visokim temperaturama, biti u padu.

Svakako planirajte godišnji odmor jer bi netrpeljivost na poslu mogla rezultirati problemima koje će biti teško sanirati.

Cosmo savjet: Izbjegavajte rasprave s kolegama.

DJEVICA

Ljetni dani nudit će vam dragocjene trenutke koji će odlično utjecati na podizanje kvalitete odnosa; rodbinskih, prijateljskih i ljubavnih.

Mars vam daje odlučujuću snagu i pomiče granice uma pa vas tjera da možete više i bolje. Iskoristite ovaj ljetni mjesec za napredak, ali i za odmak od svakodnevnih obaveza.

Cosmo savjet: Recite „DA“ novim izazovima!

g

VAGA

Venera će vam pomoći da prestanete razmišljati o predanosti i obavezama. Opustite se. Ignorirajte tračeve, okružite se ljudima koji su uvijek uz vas i poslušajte ponekad i njihov savjet.

Pred vama su dani kad ćete raditi pod pritiskom, a moguće i da ćete preuzimati poslove koje biste najradije izbjegli.

Cosmo savjet: Zaštite svoju privatnost tako što ćete neko vrijeme provesti u mjestu gdje nitko ne očekuje da će vas naći. Bez telefona.

ŠKORPION

Vrijeme je da iskoristite prisutnost Marsa u vašem znaku jer ste sad najjači. Njegova energija ne ostavlja prostora za iluzije ili nesporazume. Iskoristite svu svoju snagu, popravite ono što vam se ne sviđa.

U prvom dijelu mjeseca pružit će vam se nekoliko prilika za kvalitetan dijalog s partnerom koji će riješiti neke nedoumice i raspiriti strast.

Cosmo savjet: Oprezno na cesti!

STRIJELAC

Mjesec dana se posvetite dobrim stvarima, prijateljima, obitelji, a najviše – sebi. Saturn, koji uvijek odašilje tešku energiju, tražit će od vas ozbiljnost i gotovo žrtvovanje. Nemojte pasti u zamku nepotrebne odgovornosti i posla.

Ono što ste planirali – pokušajte ostvariti. Ne želite se nakon ljeta kajati zbog propuštenih prilika.

Cosmo savjet: Pokušajte pogoditi na svojoj kristalnoj kugli koje je vaše sljedeće odredište. Morate otići jako daleko, ali samo s nekim koga želite uvijek imati blizu.

JARAC

Prihvatit ćete nove izazove početkom mjeseca, a rezultati će biti vidljivi već nakon 19-og. Mjesec vam donosi lakoću i energiju, a vi ćete to objeručke prihvatiti.

Pričekajte prije nego nekome sudite, uvijek provjerite jeste li stvarno razumjeli situaciju i uzeli sve u obzir.

Cosmo savjet: Opustite se, ne morate baš sve vi obaviti.

g

VODENJAK

Ovo je vrijeme izazova. Morat ćete se nositi s poduzetnim hiperaktivnim ljudima i nećete ih razočarati.

Oprezno s Merkurom u drugom dijelu mjeseca, pokušat će omesti vaš odnos s partnerom. Morat ćete neko vrijeme odustati od svoje kronične originalnosti dok se ne stvore normalni uvjeti. Vaš napor će biti nagrađen u vidu boljeg razumijevanja s njegove strane.

Cosmo savjet: Nabavite dvije ulaznice za njegov omiljeni koncert.

RIBE

Pokušavat ćete razgovarati i rješavati blokade koje imate kad je riječ o ljudima koje volite. Tražit ćete od njih da vam pokažu da doista vjeruju u svoje osjećaje.

Neptun na vas djeluje tako što ćete biti neuhvatljivi i često pogrešno shvaćeni. Morat ćete uložiti dodatni trud i biti uporni, a pri kraju mjeseca se možete opustiti i uživati u odmoru.

Cosmo savjet: Ne uspoređujte se s drugima.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo