S ovim znakom zodijaka nikad ne znate na čemu ste

25/09/2018

Depresivne i misteriozne, ljubomorne i osvetoljubive, željne moći... s ovim ženama nećete (lako) izaći na kraj

Škorpion

Možda ste pretpostavili, riječ je o Škorpionu. Odnosno, ženama rođenim u znaku Škorpiona. Premda se često kriju iza maske zabavljačice, uspješne u poslovima poput marketinga, promotora, uvijek ljubazne, impulsivne, ali... čak i kada mislite da o njima znate sve, zapravo ne znate puno!

Jer škorpionke mogu biti i prilično ljubomorne, depresivne, osvetoljubljive, sklone destukciji i sebe i drugih. Čak i kada su najslađe i najljupkije zapraavo ne otkrivaju svoje prave misli, a s druge strane, čak i u najvećim napadima bijesa niste sigurni jesu li do kraja pokazale što osjećaju.
Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto. Veće su zapovjednice i Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, a često njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opće dobro, bez obzira radi li se o poslu ili obitelji.  

Ljubav
Točno znaju što hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nježne plavuše ili strastvene crnke, one su uvijek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako pak netko samo i pomisli da će ih prevariti, slijedi žestoka osveta, jer žene Škorpionke ne praštaju.
Čak i kada pate, to ne žele pokazati drugima, a dugo im treba da se oslobode sječanja na bivšu ljubav i da rasčiste s prošlošću. U svakom slučaju, ispostavi se kako je partner škorpionke uvijek u podređenom odnosu na nju, pa čak i kada je bogatiji i poznatiji. I ona zna način kako mu to dati do znanja - sa bez nje jednostavno ne može.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo