Ovo je vaš horoskop za listopad!

29/09/2015

Slobodno zavirite u ono što vam zvijezde donose već sutra...

Ovan 

 

Budite odlučniji.

Ljubav: Romantični odnosi proživljavat će hirovito razdoblje, pa prema jednom danu nećete moći razaznati što vas sutra očekuje. Posao i ljubav bit će isprepleteni i zasad od toga možete imati koristi. No imajte granice i čuvajte se zauzetih udvarača!

Karijera: Vaše će radno mjesto postati poprište neočekivanih događaja, a vi ćete se suočavati sa zaprekama. Zbrka u mislima i sklonost da u istom trenutku radite nekoliko stvari, umanjit će kvalitetu obavljenih zadataka.

Cosmo savjet: Prijeđite preko partnerovih nedostataka.

Bik

 

Poslovne promjene. Ljubav: Pred vama su burna i strastvena ljubavna zbivanja. Konačno ćete se probuditi iz uspavanosti i napokon spoznati što i koga doista želite. Planirate li brak, početak zajedničkog života ili majčinstvo, želje bi vam se ovog mjeseca mogle ostvariti. 

Karijera: Vaša učinkovitost ovisit će o pomoći kolega. Mogli biste nešto što ste naučili ili spoznali uspješno primijeniti u praksi. Educirat ćete novoga kolegu ili ga uvoditi u poslove na kojima ste radili.

Cosmo savjet: Nemojte stalno rješavati tuđe probleme.

Blizanci


Preispitajte osjećaj.

Ljubav: Venera u znaku Djevice naglasit će vašu osjetljivost. Kad partner poželi izići s prijateljima ili vam se ne javi u dogovoreno vrijeme, počet će vas obuzimati nemir. Mogli biste ga nepravedno sumnjičiti, što može biti povod za svađe.

Karijera: U dobrom ste razdoblju. Neki su dogovori napokon realizirani i krećete u nove radne pobjede. Vaši kreativni potencijali bit će u porastu. Pravi je trenutak za iskazivanje skrivenih ili potisnutih talenata.

Cosmo savjet: Pripazite na zdravlje.

Rak

Sklonost pretjerivanju.

Ljubav: Ovo će biti pravi mjesec za ljubav i nova poznanstva, a poželite li, i za ulazak u bračnu luku. Neki od vas slavit će zaruke, a zateknete li se na nekoj zabavi, mogli biste upoznati osobu koja će vam se svidjeti već na prvi pogled.

Karijera: Iscrpljivat će vas rutinski, uobičajeni zadaci, a odnosi sa suradnicima postajat će naporniji. Otvorenost i potreba da svima kažete u lice što o njima mislite, prouzročit će dodatne probleme. Cosmo savjet: Izbjegavajte naporne ljude.

Lav

Uživate u popularnosti. 

Ljubav: Osjetit ćete samopouzdanje koje će vam dati snage da prekinete lošu vezu i zaplivate novim ljubavnim vodama. Originalnost u nastupu omogućit će vam da osvojite osobu koja plijeni pozornost okoline izgledom, podrijetlom ili profesionalnim statusom. Karijera: Ovi dani pogodni su za učenje, polaganje ispita, trgovačke i financijske poslove. Bit ćete odlično informirani, što će vam pomoći više od nekih veza i protekcija. 

Cosmo savjet: Priuštite si stručnu masažu tijela.

Djevica

Nova ljubav na pomolu. 

Ljubav: Neki od vas će krenuti svojim putem, ostaviti prošlost i u svom srcu napraviti mjesta za neke nove simpatije. Ako ipak odlučite nastaviti vezu s dosadašnjim partnerom, očekuje vas razdoblje raščišćavanja nesuglasica i obostrane prilagodbe.

Karijera: Najznačajniji pomaci dogodit će se s financijama. Tu bi neke stvari mogle postati preglednije i izvjesnije, što će povećati vašu motivaciju i poslovnu angažiranost. Bit ćete zadovoljni prihodima.

Cosmo savjet: Njegujte i održavajte prijateljstva.

Škorpion

Rješavajte ljubavne probleme.

Ljubav: Nemojte se praviti da ljubavni problemi ne postoje, poslušajte što partner govori. Krenite od uzroka i riješite ih jer ovo je dobro razdoblje da stara veza doživi novi početak, a zaboravljene strasti opet izbiju na površinu obnovljenim plamenom. 

Karijera: Neprestano će vam nešto ometati koncentraciju, trošit ćete energiju na rješavanje nesuglasica i nejasnoća te sporo napredovati. Nemojte biti tvrdoglavi prema autoritetima, ali ni kolegama.

Cosmo savjet: Promijenite boju kose ili frizuru.

Strijelac

Šefovi cijene vaš rad.

Ljubav: Ako vas je ostavio partner, neka vas ne iznenadi njegov telefonski poziv i molba da obnovite vezu. Odluka će ovisiti o vama, a dvojbe će biti teške. Iako ćete spremno praštati, s lakoćom ćete i zaboravljati pa biste prednost mogli dati novoj simpatiji.

Karijera: Pružaju vam se nove poslovne opcije koje unose nemir u vaš život, no krajnje je vrijeme da pobijedite sigurnost uhodanog životnog ritma i prihvatite se odgovornijih zadataka. 

Cosmo savjet: Pronađite mjesta za sitne radosti.

Jarac

Prihvatite izazove. 

Ljubav: Mogući su fatalni ljubavni susreti koji će se događati prilikom izlazaka ili na putovanjima. Možda ćete upoznati osobu koja ne živi u vašem gradu ili ostvariti ljubav preko telefonske žice. Nekima se u život vraća bivši partner ili simpatija.

Karijera: Merkur u Vagi  loše će se odražavati na vašu koncentraciju i učinak. Neće vam polaziti za rukom pravilno procijeniti vrijeme, a kašnjenja i navrat-nanos obavljeni poslovi razljutit će vaše šefove.

Cosmo savjet: Ne zaboravite na zabavu i druženja.

Vodenjak

Slušajte svoju intuiciju. 

Ljubav: Nemirne ljubavne vode i valovi romantike preplavit će vas tijekom ovog dinamičnog mjeseca. To će vam pružiti mogućnost da otkrijete nove i nepoznate svjetove osjećaja i ljubavnih čari te se oslobodite kočnica koje vas sputavaju.

Karijera: Komunicirat ćete s lakoćom, uspješno ostvarivati kontakte s osobama koje žive daleko od vas. Vaše će vas kvalitete izdići iz prosjeka, a okolina će priznavati vaš rad. Moguće je poslovno putovanje.

Cosmo savjet: Održite dana obećanja.

Ribe

Snalažljivi u poslu.

Ljubav: Partner će izraziti nezadovoljstvo dosadašnjim tretmanom u vezi ili zahtijevati konkretnije korake. Radi opstanka veze, vi ili partner morat ćete se prilagoditi i promijeniti dosadašnji pristup. U dugim vezama bit će učestale svađe i nesporazumi. 

Karijera: Iako planeti unose zbrku u poslovanje, pokazat ćete se kao osoba koja se najbolje snalazi u zavrzlamama. Pritom ćete nastupiti odrješito, a pojedince onemogućiti da vam otežaju situaciju.

Cosmo savjet: Pazite kako i koliko trošite

Vaga

Vrline: Pravdoljubiva, društvena i kreativna

Slabosti: Neodlučna, ponekad i pasivna

Erotska privlačnost: Osvaja svojim neospornim šarmom i jako je seksi.

Što trebate učiniti u 2015.: Okrenite se sebi i razmislite što želite od života. Kada dođete do dogovora, krenite u akciju. Poradite na svom znanju i obrazovanju.

Poslovni savjet: Poslovi će se odvijati prema vašem planu. Iako ćete imati visoke ciljeve, znat ćete kada što treba učiniti, a kada treba pričekati povoljniji trenutak.

Seksualni život: Planeti će poticajno djelovati na vašu erotičnost pa ćete se spontanije prepuštati seksualnim užicima. Nova seksualno-ljubavna uzbuđenja očekuju vas u studenome.

U slavljeničkom mjesecu: 

Ljubav: Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti, ostvariti intimniji kontakt s dugogodišnjim prijateljem ili početi romansu sa zrelijom, pouzdanom osobom bogatog životnog iskustva. Ako ste u braku, iskazat ćete se kao vrlo tolerantan partner.

Karijera: Bit ćete puni energije, lako ćete voditi druge u svom pravcu. Pronaći ćete osobno zadovoljstvo u svemu što se događa. Dok će drugi kasniti s poslom, vi ćete mudro zaobilaziti neočekivane zamke.

Cosmo savjet: Otvorite se za novu ljubav.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo