Ova tri horoskopska znaka dečkima utjeruju 'strah u kosti'

04/09/2018

Jeste li među njima? ;-)

One znaju što žele od života i tome streme, a nijedan muškarac ne usudi se stati im na put. One su inteligentne, hrabre i svojim stavom utjeruju frajerima 'strah u kosti'. One su rođene u sljedećim horoskopskim znakovima:

Ovan 
Za njih se često kaže kako 'nemaju dlake na jeziku' jer se ne boje reći što misle i imaju snažan karakter. Ako ih frajer slučajno bojažljivo priupita 'što nije u redu' može očekivati najbrutaniji iskreni odgovor.

Blizanci 
Ako ste okruženi ženama u ovom znaku zodijaka onda znate da vole biti u centru pažnje, da vode glavnu riječ gotovo u svemu i da su pri tome još i vrlo glasne. Sve ove karakteristike mogu biti dodatni plus u raznim sferama života, ponajprije u poslu, no muškarce to jednostavno plaši.

Škorpion
Kod njih macho muškarci jednostavno nemaju šanse. Jer one su te koje su u stanju samo jednim pogledom uništiti njegov nedodirljivi 'štit superjunaka' i navesti ga da zaboravi na muški ponos i ego. S njom nema diskusije jer uvijek u rukavu ima snažne i neoborive argumente. Jednom rječju ona je 'žena-zmaj'.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo