Ova su tri para Zodijaka najveći avanturisti u seksu

02/04/2018

Njihov libido je visok, uvijek su spremni za eksperimentiranje i u potpunosti se predaju partneru - u seksu

Ovan i Vodenjak  
Neka su istraživanja pokazala kako su Ovnovi u krevetu najkompatibilniji s Lavovima, no kada se sretnu Ovan i Vodenjak ipak dolazi do - erupcije strasti! na te vatrene osjećaje nije imun nijedan znak. Za Ovnove se često kažu da su 'gladni seksa', a često će preskočiti predigru dajući prednost sirovoj strasti. Žene ovog znaka žele se osjećati poželjno i žele dominirati u krevetu!

Blizanci i Lav 
zaigrani Blizanci i vatreni Lav čine savršen spoj, barem kad je riječ o zabavi ispod plahti. Oboje su spremni na eksperimentiranje, a Blizance posebno privlači otvorenost Lavova i njihova spontanost u seksu. Problem nastaje kada Blizanac poželi poslije zabave u krevetu otići svojoj kući... 

Škorpijon i Rak 
Divlji i nepredvidivi Škorpijon vrlo će lako uloviti nježnog Raka. Strast među njima očita je od prvog trenutka, oni osjećaju da su na istoj valnoj dužini, a u seksu im je važna povezanost uma i tijela. Strastveni Škorpion potrudit će se na sve načine zadovoljiti Raka, a Rak će mu uzvratiti senzualnim dodirima koji će Škorpionu jako goditi.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo