Najbolja seks poza za njegov horoskopski znak

18/09/2013

Uz malu pomoć zvijezda zavedite ga kao nikada prije..

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što vole brz, agresivan i grub seks. Probajte izazovnu pozu odozada u kojoj on sjedi na krevetu sa ispruženim nogama dok vi ležite na njegovim nogama, potpuno ispruženi, okrenuti leđima prema njemu. Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu potpunu kontrolu.

Bik

Muškarci Bikovi vole senzualan, spor seks. Probajte misionarsku pozu. On će moći odrediti brzinu i istovremeno pokazati svoju nježnu stranu.

Blizanci

Ovi frajeri su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka. Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid.

Rak

Rakovi su neodlučni i mogu djelovati kao da imaju podvojenu ličnost - na trenutak su nježni, a na trenutak su grubi. Probajte pozu u kojoj ste vi gore. Tako ćete moći preuzeti kontrolu ako on neprestano mijenja tempo.

Lav

Lavovi su vrlo romantični i posebno će se potruditi da vama bude ugodno. Zamislite divnu satensku posteljinu i svijeće. O da, on će vam definitivno to priuštiti. Probajte pozu žlice. Ona će mu omogućiti da bude sav senzualan i puten, s obzirom na to da je pravi romantik.

Djevica

Djevice vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole pružati zadovoljstvo. Lezite na leđa, dok su vam noge u zraku i oblikuju slovo V - to će mu omogućiti da pokaže svoje, hm, talente.

Vaga

Vage su naprosto dobre u svemu. On će briljirati u svakoj pozi, pa možete probati ovu kompliciraniju: neka vas podigne u naručje, obgrlite ga nogama, i vjerujte nam, on će znati kako dalje... 

Škorpion

Način na koji Škorpioni vode ljubav je prilično sličan kao način na koji komuniciraju sa svojim partnerima (na primjer, muškarac koji sve vaše probleme rješava u krevetu... o da, to je Škorpion). Probajte pozu licem u lice. Počnite u doggy pozi, pa se onda rotirajte na koljenima tako da gledate jedno u drugo. Kontakt očima je dio komunikacije u seksu koji je izuzetno privlačan Škorpionima.

Strijelac

Oni su najspontaniji od svih znakova. Tako da, ako vam se sviđa seks na javnom mestu, bingo! našli ste svog idealnog partnera. Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas odozada, dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u koljenu. Da postignete taj dodatni napaljujući osjećaj seksa na javnom mjestu, recite mu da vas nasloni uz prozor za dodatno uzbuđenje jer vas netko može vidjeti.

Jarac

Sviđaju im se bičevi i lanci. Da, jarčevi vole S/M. Probajte doggy style pozu, ali spustite glavu na jastuk. Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontrolira situaciju, a ova poza će mu to omogućiti. Ali, pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora. Razgovarajte prvo o tome što želite, a što ne i postavite granice.

Vodenjak

Ovi macani vole seks igračke i razne rekvizite. Dok ste na njemu, uzmite vaš vibrator i trljajte ga o vaš klitoris. To će ga dodatno stimulirati i maksimalno ga napaliti.

Ribe

Ribe odlično znaju čitati govor tijela, tako da je seks s njima skoro uvijek fenomenalan jer točno znaju što želite i kako to želite. Također vole isprobavati razne uloge. Jašite ga u pozi „obrnute kaubojke“ - i potom ubacite neku ulogu, pa da ova poza bude u skladu sa svojim imenom. Hej, ti seksi kaubojko!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo