Mars u Lavu Vagama donosi ljubav, a Djevicama novac

18/08/2015

Dok je Mars u vatrenom Lavu, pripremite se za uzbudljivo razdoblje koje donosi pregršt uzbuđenja, ali i problema.

Znak u kojem se nalazi vaš natalni Mars, govori poprilično puno o tome kako preuzimate inicijativu, stječete ugled i upuštate se u nešto novo. U polju gdje u horoskopu uvijek možete očekivati uzbuđenja, akciju, ali i sukobe jer tu trošite i ulažete mnogo energije, pa je neophodno izboriti se s problemima ili poteškoćama. Njegova pozicija pokazuje koliko ste borbeni, kako se snalazite u teškim situacijama i što vas može naljutiti.

Mars je i simbol seksualnosti i strasti, hrabrosti i pokretačke snage u ženskom horoskopu. U ženskom simbolizira njezin tip muškarca, a u muškom njegovu muževnost. Planet akcije i energičnosti će preko vatrenog Lava prelaziti 25. rujna što će osjetiti svi znakovi, a najviše Ovnovi, Škorpioni i Jarci, koji će biti energičniji, borbeniji, atraktivniji, arogantniji, strastveniji i skloni dramatiziranju. Nešto manji utjecaj imat će na Rakove, Vage i Ribe.


Ovan

Vaš vladar Mars u astrološkom polju ljubavi nagovještava susret s nekim vatrenim znakom, moguće na nekom sportskom terenu, koncertu ili kazališnom foajeu.


Bik

Pozicija planeta akcije, vladara astrološke kuće tajni, donosi vam probleme u ljubavi prouzrokovane partnerovom ljubomorom ili raspravom s nekim članom obitelji.


Blizanci

Vladar polja posla u znaku Lava upozorava na oprez u prometu, ako zbog posla često putujete. Vodite više računa o dokumentima i vrijednim predmetima.


Rak

Mars, vladar vaše astrološke kuće karijere u vatrenom Lavu povoljno utječe na vaše poslove i financije a nešto manje povoljno na vaš ljubavni život.


Lav

Planet akcije u vašem znaku, donosi vam priljev energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, osobito ako zbog posla često putujete ili surađujete sa strancima.


Djevica

Mars u harmoničnom aspektu s vašim vladarom Merkurom, simbolom biznisa, donosi vam povećanje prihoda i mogućnost odlaska na kraći poslovni put.


Vaga

Vladar vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa zajedno s vašim vladarom Venerom u Lavu, nagovještava uzbuđenja na emotivnom planu, kao i nova poznanstva.


Škorpion

Jedan od vaših vladara, Mars, u astrološkoj kući karijere najavljuje uspjeh u poslu sa strancima, ali upozorava na oprez u komunikaciji s nadređenima.


Strijelac

Pozicija vladara polja tajni i ljubavi donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put s partnerom, ako ste u vezi. Oni slobodni mogli bi upoznati nekog Lava ili Ovna.


Jarac

Mars u osmom astrološkom polju u trigonu s vašim vladarom Saturnom u polju neočekivanih situacija, upozorava da izbjegavate rizične financijske prijenose i čuvate dokumentaciju.


Vodenjak

Planet erotike, energije i akcije u kući partnerskih odnosa, nagovještava uzbuđenja na ljubavnom planu, ako ste slobodni, a ako niste - rasprave s partnerom.


Ribe

Simbol seksualnosti, Mars, vladar polja posla i ljubavi u izazovnom aspektu s vašim vladarom Neptunom, simbolom zanosa, mogao bi vam donijeti vatreni susret sa kolegom.


Natalni horoskop

Ako vam je Mars u Ovnu, energični ste, borbeni, impulzivni, hrabri, nestrpljivi, strastveni, ljubomorni. U Biku, praktični, ustrajni, tvrdoglavi, osvetoljubivi, a u Blizancima radoznali, žustri, snalažljivi, nervozni. Osobe s Marsom u Raku su ranjive, osjetljive, vezane za obitelj, a s Marsom u Djevici pedantne, nervozne, kritički nastrojene. Ako vam je Mars u Vagi, skloni ste kompromisima, diplomatični i podložni utjecajima, a u Škorpionu - magnetični, osvetoljubivi, ljubomorni. Osobe s Marsom u Strijelcu su brzoplete i fleksibilne, sklone idealiziranju, a u Jarcu hladnokrvne i osvetoljubive. Ukoliko vam je Mars u Vodenjaku, ekscentrični ste, nepredvidivi i volite rizike, a u Ribama, ranjivi, ćudljivi, neodlučni i skloni izolaciji.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo