Mars u Blizancima: Ribe očekuje susret sa starom simpatijom

15/05/2015

Blizancima se smiješi tajna veza, a ribe će doživjeti romantičan trenutak s osobom iz prošlosti.

Mars je 12. svibnja 2015. ušao u Blizance i u njihovom se mentalnome stanju zadržava do 24. lipnja 2015. godine.

Ova pozicija Marsa u prilog ide osobama koje je bave humanističkim radom, naročito pisanjem. Mars će se 21. svibnja približiti Merkuru što upozorava na opreznost u prometu, ali i poboljšanu brigu o dišnim organima.

Mars u trećem znaku donosi i veliku dozu nestrpljenja što se prije svega odnosi na zračne i vatrene znakove. Ako ste Blizanac, Vaga, Vodenjak, Ovan, Lav ili Strijelac, bilo bi dobro da do 24. lipnja brojite do deset prije nego što donesete odluku o nečemu. To se ponajprije odnosi na komunikaciju s rodbinom, braćom, sestrama ili sa susjedstvom.

Energičnost i dinamičnosti u ženskom horoskopu simboliziraju tip muškarca koji joj se može svidjeti, a u muškom horoskopu simbolizira muževnost i način na koji se muškarac izražava.

Ako je Mars u vašem horoskopu u Blizancima vi te vrlo inteligentni, radoznali, žustri i nervozni. Privlače vas intelektualni tipovi, mladoliki, vitki, ležerni, duhoviti i omiljeni u društvu.

Mars u Blizancima će od 12. svibnja do 24. lipnja utjecati na sve znakove, a ponajviše na Ovnove, Blizance, Škorpione, Strijelce i Jarčeve.

Ovan
Sa svojim vladarom Marsom u trećoj astrološkoj kući pokušavate nametnuti svoju volju partneru. Netko koga poznajete preko posla namjerava vas osvojiti. Na kraćem se putu možete zaljubiti u privlačnu i mladoliku osobu.

Bik
Simbol akcije u drugom astrološkom polju utječe na odnos s partnerom. Može vas privući osoba na položaju koja vjerojatno nije slobodna, ali to neće smetati predstavnicima vašega znaka naročito onima koji su željni avanture.  

Blizanci
S Marsom u vašem znaku vrlo ste atraktivni i seksipilni. Privlačite pažnju suprotnoga spola. Možete se naći upred ulaskom u tajnu ili paralelnu vezu, naročito ako vam se sviđa neki Ovan, Blizanac ili Vodenjak.

Rak
Mars u astrološkom polju tajni nagoviješta ulazak u vezu s nekim tko vam može imponirati. Problem je u tome što je on vrlo vjerojatno zauzet. Pokušavajte izbjeći komunikaciju s jednim Ovnom dok sa Škorpionom i Jarcem možete uspostaviti dobar odnos.

Lav
S Marsom u astrološkoj kući neočekivanih situacija bit ćete u prilici upoznati ugodnu osobu koja zbog posla često putuje. Mlađi predstavnici vašega znaka mogu se zaljubiti u osobu koja neće biti potpuno iskrena.

Djevica
Preko posla možete stupiti u tajnu vezu s osobom o kojoj gotovo ništa ne znate, a i ono što uspijete saznati neće vam se svidjeti. Ako ste zauzeti, partner vam pokušava nametnuti svoju volju.

Vaga
Mars u devetoj astrološkoj kući vam vrlo lako može omogućiti susret s atraktivnom i mladolikom osobom koju ćete vjerojatno upoznati na nekom kraćem putu ili predavanju. Ukoliko ste zauzeti, partner vam priprema iznenađenje.
 
Škorpion
S vladarom vašega znaka u astrološkom polju strasti nitko vam neće moći odoljeti. Također, postoji mogućnost ulaska u vezu sa šarmantnim Strijelcem ili Ribama. Izbjegavajte komunikaciju s Bikom ili Ribama.

Strijelac
Zbog svoje nemirne prirode možete imati problema, naročito ako ste dama. Muškarci su mnogo osjetljiviji i sentimentalniji. Ako ste zauzeti, partner vam uporno pokušava nametnuti svoju volju.

Jarac
Trebate izbjegavati Ovnove, Blizance i Vodenjake bez obzira na to koliko su vam privlačni. Jedna vam Riba pokušava dati do znanja da ste joj zanimljivi. Ako ste mlađa osoba, možda vam se svidi Bik.

Vodenjak
S Marsom u astrološkoj kući ljubavi bit ćete omiljeni u društvu naročito osoba suprotnoga spola. Partner očekuje da mu pokažete konkretne znakove vaše naklonosti. Jedan strijelac može vam dati do znanja da s vama želi nešto više od flerta.

Ribe
Maštate o nekome koga ste nekada voljeli, a moguć je i iznenadan susret sa starom simpatijom. Ako ste muškarac, ne biste trebali trčati u zagrljaj osobe koja može zloupotrijebiti vašu naklonost.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo