Kako će vam koji znak pokazati da mu se sviđate

14/02/2019

Neki su suptilniji od drugih...

Ovan

Oni definitivno nisu među suptilnijima. Ako se sviđate ovnu, dat će vam do znanja. Zapravo, više će biti kao da vas je pregazio ljubavni vlak od najmanje tri tone.

Bik

Jako izbirljivi bikovi će vam se vjerojatno polagano približavati, ali ako ne primate nikakve signale, nemojte ih pokušavati ubrzati jer ćete samo postići suprotno od onog čemu ste se nadale.

Blizanac

Bog vam pomogao s ovima. Ok, šalimo se, ali oni imaju potrebu ponašati se suprotno od onog kako se osjećaju. To vam je zapravo kao da ste opet u osnovnoj školi s onim klincem koji vas povlači za kosu i gađa blatom, ali mu se potajno sviđate.

Rak

Sramežljivi, osjetljivi i tajnoviti... Oni će vas gledati izdaleka i rumeniti se kada uputite pogled u njihovom smjeru. Najlakši je način da ih istjerate iz oklopa da počnete pričati s nekim drugim. Onda će se pokrenuti jer neće moći podnijeti da vas netko drugi pokupi njima pred nosom.

Lav

Oni ionako vole biti u centru pažnje, a kada im se netko sviđa idu na "all-in". Od najskuplje košulje iz ormara pa nadalje njihovo pravljenje važnima skače sa standardne desetke negdje pod oblake. Ali su zapravo slatki jer im je jako bitno što mislite.

Djevica

Jednostavno si ne mogu pomoći, oni žive od toga da pomažu drugima. Ako mislite da mu se sviđate priđite mu s nekim problemom i slušajte ga kako smišlja optimalno rješenje. Tako ćete olakšati proces zavođenja i sebi i njemu.

profimedia-0331273521

Vaga

Budući da njima upravlja Venera, planet ljubavi, s njima ne biste trebali imati problema. Ako vam njegovi prijatelji kažu da su čuli puno o vama, znajte, vaša je ljubavna budućnost sigurna.

Škorpion

Ponekad se znaju ponašati poput blizanaca i izluđivati vas, ali ono što će odati svakog škorpiona je buljenje. Možda zvuči malo zastrašujuće, ali je zapravo više čudno i intenzivno. Oni zapravo pokušavaju shvatiti kako imate takav učinak na njih. Ako uspijete dovoljno tajnoviti da zadržite njihovu pažnju, uspjeli ste.

Strijelac

Romantika je u njima mrtva. Još k tome nisu dobri u skrivanju osjećaja, tako da ako u vašoj blizini neki strijelac prolijeva kavu, ruši police s knjigama ili pada niz stepenice, imamo vijesti za vas - jako mu se sviđate!

Jarac

Samokontrola je za njih jako bitna tako da ne očekujte dramatične izljeve emocija od njih. Radije obratite pažnju na povremeni džentlmenski potez i lijepu riječ. Ako vam se učini da je u vaš život ušao vitez iz nekog prošlog vremena, možete biti sigurni da mu se sviđate.

Vodenjak

Ljudi ih često doživljavaju kao hladne ili distancirane osobe. Uglavnom zato jer to i jesu. Stoga, ako se vodenjak u vašoj blizini počne ponašati čudno, čak i nervozno, to je siguran znak da se zaljubio.

Riba

Riba kao najromantičniji znak će ispoljavati sve znakove zaljubljenosti školski preciznim redoslijedom: crvenilo u obrazima, sanjivi pogled, komplimenti, mali znakovi pažnje i da, poput škorpiona, i oni vole buljiti.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo