Horoskop za vrijeme vladavine Vage: Ljubav za Lava, posao za Bika

24/09/2015

Pročitajte što vam predviđaju zvijezde u razdoblju vladavine horoskopskog znaka Vaga od 23. rujna do 22. listopada 2015. godine.

Doznajte što ostatak 2015. godine donosi u vaš život na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu. Čemu se veseliti, kako se suočiti s problemima i još više doznajte u našem detaljnom jesenskom horoskopu.

Ovan

ovan

Posao

Vrlo ste nezadovoljni na poslu i zbog toga intenzivno razmišljate o promjeni radnog mjesta. Ponuda će stići od jednog prijatelja, ali budite jako oprezni jer ovih dana Mars, vaš vladar, mijenja znak. Također, možda je riječ o poslu o kojem dugo razmišljate, ali nikako da ga ostvarite. Međutim, kako vladar karijere i uspjeha krajem rujna pravi povoljne aspekte otvorit će se uvjeti za realizaciju.

Financijska situacija je i dalje nestabilna, a troškovi iznenadni i neočekivani, što unosi dodatni nemir i nervozu u vaš život. Ipak, uspjet ćete dobiti nekoliko honorarnih poslića koji će koliko-toliko poboljšati materijalne prihode.

Mnogi predstavnici znaka će se zaposliti preko veze, zahvaljujući podršci osoba na položaju. Najpovoljnije mogućnosti za zaposlenje su u području vanjske trgovine, industrijske proizvodnje ili u restoranima. Bolje će prolaziti Ovnovi s višim obrazovanjem.


Ljubav

Ako ste u braku izbjegavajte sukobe, jer je partner hirovit, nepromišljen i raspoložen za svađu. Budite vrlo oprezni ako ste u paralelnoj vezi, jer se lako može otkriti već na samom početku razdoblja.

Slobodni predstavnici znaka bit će u situaciji da se sretnu s osobama s kojima su nekada bili u vezi. Ako odlučite ponovo pokušati, moglo bi biti drugačije jer oboje imate više iskustva i mudrosti da se prilagodite jedno drugom.

Mladi Ovnovi najviše će biti okupirani provodom i zabavom, a bit će i nekoliko prilika za nove ljubavne veze. Ne bojte se da ćete biti odbijeni, osluškujte svoje srce i sve će biti u redu.


Zdravlje

Vrijeme je za rekreaciju, kretanje, vježbe. Ojačajte imunitet da biste na vrijeme spriječili upale i infekcije.


Bik

bik

Posao

Zbog okreta Venere, vladajuće planete, tijekom ovog razdoblja bit će naglašeno polje imovine i obitelji, a ni rezultati neće izostati. Bit ćete usredotočeni na posao, a ako ga nemate, vjerojatno ćete uspjeti zaposliti se početkom listopada. Posao neće dugo trajati, osim ako vam Merkur u natalu nije retrogradan.

Da biste uspjeli u poslu kojim se bavite, najbitnije je da ga radite s ljubavlju, jer ćete u protivnom odustati. Komunikacija s kolegama nije najbolja, pa su ovih dana moguće neugodne situacije i konflikti na radnom mjestu. Ali, s obzirom na potporu šefova, imat ćete sve veće ambicije.
Ako tražite posao najprije ćete ga naći u oblasti financija, računovodstva, osiguranja, administrativnih djelatnosti, ali i estetike, medicine i poslova vezanih za socijalne ustanove.


Ljubav

Skloni ste miješanju poslovnog i privatnog života, sukobima i pretjeranom analiziranju partnerovog ponašanja što prilično komplicira vezu koja je već dugo nestabilna. Pokušavate uspostaviti ravnotežu, ali bez uspjeha, čak nije isključen ni prekid. Međutim, zbog toga nećete previše patiti, jer je na pomolu nova ljubavna avantura sa šarmantnom osoba koja će vam iz korijena promijeniti život.

Predstavnici znaka koji su u braku sredinom će razdoblja uspjeti izgladiti većinu nesporazuma s partnerom. Prisjetit ćete se lijepih trenutaka iz prošlosti, što će povećati šansu za zbližavanjem i bliskijim kontaktom. Ako nemate zajednički hobi s voljenom osobom, odmah ga potražite. To je najbolji način da se nesporazumi riješe i veza stabilizira.


Zdravlje

Manji problemi s glavoboljom, trbuhom i krvnom slikom. Neophodan vam je odmor, jer ste previše nervozni.


Blizanci

blizanci

Posao

Često ste bezvoljni, kasnite na posao, sukobljavate se s kolegama, ne poštujete rokove, što bi moglo loše utjecati na vaš poslovni status. Srećom, situacija će se popraviti nakon osmog listopada, kad ćete se koliko-toliko vratiti u normalan poslovni ritam.

Kriza s financijama se nastavlja, kao i borba kako doći do novca, koji vam je više nego potreban. Nadate se da će osobe kojima ste svojevremeno posudili novac uskoro izravnati račune, ali do toga neće doći, bar ne tijekom ovog razdoblja. Zato, zasučite rukave i bacite se na traženje bilo kakvog honorarnog posla. Ali nije baš tako crno kako vam se čini, jer će vam neočekivano stići novac od osiguranja, možda uzmete kredit i odjednom će se sve nekako riješiti.

Od sredine mjeseca poštujte rokove, a zadatke odrađujte na vrijeme.


Ljubav

Tijekom cijelog razdoblja uživat ćete u blagodatima ljubavi. Ako ste bili u svađi s partnerom, vjerojatno ćete se uskoro pomiriti, a ako još niste našli srodnu dušu, sreća će vam se uskoro osmjehnuti. Ovo je vrijeme kad ćete biti u stanju da zbog ljubavi srušite sve barijere, ali uvijek imajte na umu da sve što je lijepo ne traje dugo. Već sredinom razdoblja počet ćete osjećati krivnju što ste sretni, a neki nisu, ili ćete početi kriviti sebe ili druge što vam se sreća ruši.
Žene Blizanci posebno bi trebale obratiti pažnju s kim ulaze u vezu, a mlade Blizance može iznenaditi neplanirana trudnoća. Stariji predstavnici znaka bit će opterećeni osjećanjem sramote ili gubitkom časti, pogotovo ako su u braku.


Zdravlje

Vaš najveći neprijatelj je napetost. Pokušajte se maksimalno opustiti, što više šetajte, boravite u prirodi i društvu onih ljudi u kojima uživate.


Rak

rak

Posao

Oni koji su u privatnom poslu i partnerskom odnosu, sada moraju svesti račune. Predstoje sukobi zbog kontrola, inspekcija i financija. Ako očekujete da netko uloži novac u vaš biznis, stavite mu do znanja sve mogućnosti. Može se dogoditi da netko zbog vas izgubi manji ili veći kapital. Nikako nemojte biti površni, neophodno je ispitati sve opcije i eventualne posljedice. Provjerite knjige i knjigovođe ako ste privatnik, jer ćete zbog greški platiti kaznu i pokvariti dobre odnose. S kolegama se nećete razumjeti, jer se miješaju u stvari koje ih se ne tiču. Izbjegavajte zato kućne posjete, zbližavanje i razgovor po hodnicima. Početkom mjeseca mogući su problemi s dokumentima, papirima, a informacije koje dobivate mogu biti pogrešne ili pogrešno shvaćene. Ovo je odličan period za one kojima je posao vezan za pisanje, osobito ako to zahtijeva neki vid borbe i obrane, poput odvjetništva. Vjerojatno ćete nešto novca pokloniti, dati u humanitarne svrhe ili neznancu za liječenje teške bolesti. Ipak, taj gubitak i davanje omogućuju da dobijete i stvorite kapital. Imat ćete dovoljno novca u ovom razdoblju, ali i šansu da ga izgubite. Intuicija će vas ovog mjeseca najbolje služiti, zato je slušajte.


Ljubav

Svaki razgovor sada možete pretvoriti u raspravu i sukob mišljenja, pa ako se ne kontrolira, dovest će do prekida koji  ne želite. Teško je kontrolirati ponašanje, ali pazite da ono što je dobro sada ne pokvarite, taj period srećom neće dugo trajati. Oni koji imaju loše aspekte u natalnoj karti sada su na posebnom iskušenju. I vrijeme je da sredite život!

Otvorena su vam vrata za promjene, selidbe. Neki će stvarati obitelj, drugi iz nje odlaziti. Kod mladih parova, koji sada planiraju zajednički život, biće protivljenja roditelja. Zbog ovoga mogu nastati svađe i sukobi. Kod bračnih parova roditelji će se miješati i opet će biti uvjeta za sukobe, koji se kroz kompromis mogu izbjeći, odnosi sačuvati i roditelji ispoštovati.

Ako u natalnoj karti nemate retrogradnog Merkura, pričekajte s donošenjem važnih odluka. Polovicom mjeseca mogli bi se kajati, ali će se situacija razriješiti na opće zadovoljstvo.


Zdravlje

Sredinom razdoblja moguće su virusne infekcije, ozljede ekstremiteta, upale i prehlade.


Lav

lav

Posao

Iscrpljujete se, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav pomaže da prebrodite fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Koncentrirajte se i uskladite aktivnosti na vaše zdravlje, dnevne poslove i karijeru. Nemojte se previše opterećivati, već radite samo u mjeri koja dovodi do poboljšanja situacije.

Posao organizirajte tako da budete što učinkovitiji, prvo sredite probleme koji vas ometaju i primijenite neophodne mjere. Vjerojatno se osjećate teško i pretrpano obvezama, pa ne znate što bi prije. I tada pobjegnete u sanjarenje, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste učinili. Najvjerojatnije ćete se početkom mjeseca s nekim sukobiti. Ako vas nervira kolega, šef će biti na njegovoj strani. Neka vam zapovijed sada glasi: samo da preživim dan, a sve probleme ne mogu riješiti odjednom. Ako imate partnera u poslu, interesi vam se sukobljavaju i može doći do prekida. Nezaposleni imaju priliku dobiti pokroviteljstvo, zaposliti se u dioničkim društvima ili poslovima vezanim za nekretnine, kao i u restoranima, radionicama, trgovinama, uredima i medicinskim ustanovama.


Ljubav

Ovo je mjesec iskupljenja i vraćanja sebi. Iskoristite moć molitve i meditacije, a ovo je i vrijeme lutanja u ljubavi. Neki Lavovi će samo sanjariti o tome. Platonske i tajne veze mogu se svesti na veliko ništa, a toga ćete biti svjesni kada dođu iskušenja, jer sada sanjate ružičaste snove. Ti ideali urušit će se već krajem ovog mjeseca ako veza nije na čvrstoj osnovi. Početak listopada počinje optimistično, s velikim idealima i romantičnim snovima. Bit će prilika za virtualna poznanstva, ali u to se upustite samo ako smatrate da ste stabilni, inače će vam progutati sve vrijeme. Na kraju se možete osjećati kao žrtva izdaje od imaginarne voljene osobe. Iskoristite zato dobre aspekte na bolji način.

Možda početkom mjeseca sretnete jednu osobu u prijevozu, na cesti ili će vas povezati profesija, a da susret doživite kao fatalan. Također, može se dogoditi da ta osoba nije iz istog grada, države. Ipak, ta veza je stvarnija i ima više šansi za uspjeh od virtualne. Osobe u vezi početkom mjeseca neka uživaju u lijepoj atmosferi, uz svijeće i vino. Sad se mogu zbližiti s voljenom osobom, a te uspomene će kasnije dugo evocirati.


Zdravlje

Na zdravlje mislite unaprijed i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje vitalnost i čuva vas, popravlja kondiciju, ali imate tendenciju da se iscrpljujete, pa može doći do pada imuniteta. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi, opustite se uz glazbu.


Djevica

djevica

Posao

Krajem rujna Jupiter i Mars napravit će konjunkciju u vašem znaku i kvadrat sa Saturnom, što će ostaviti trag u predstojećem razdoblju. Venera upravlja novcem, a Saturn nekretninama, ali i prometom, rizikom, proširenjem. S Jupiterom u Djevici možete postaviti čvrst temelj nečemu što je postojalo samo kao šansa. Jesen će pojedinim Djevicama donijeti materijalno bogatstvo, beneficije i financijski uspjeh. Ako je neophodno ulaganje u privatan posao, nemojte se ustručavati da date sredstva, ali dobro izvažite sve mogućnosti jer vam se možda pruža više nego što očekujete. Krediti su vam dostupni, ali uvjeti kreditiranja su loši, pa će vam u vrijeme otplate biti veliki teret.

Na radnom mjestu imat ćete mir i harmoniju, sa zaposlenicima i podređenima. Nezaposleni će lako dobiti posao, a tražite ga u sferi putovanja, izvoza-uvoza, vanjske trgovine, špedicije i avio transporta. Ovo je odličan period za pohađanje tečajeva i unapređenje obrazovanja. Sve što sada naučite, bit će vam vrlo korisno u budućnosti. S financijama ćete imati problem samo ako budete trošili previše, zato budite oprezni.


Ljubav

Ako ste slobodni, budite u pripravnosti, postoje razne kombinacije. Jedna od njih je preko posla, radnog mjesta ili kolega. Vjerojatno ćete nekoga doživjeti kao nedostižnog, zbog razlike u godinama, odgoju, obrazovanju, društvenom statusu. Kako ste navikli da se stvari odvijaju onako kako ih organizirate, ovdje će biti problema, jer ćete nesigurnost pokazivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem. Budite pažljivi da tu osobu ne otjerate prije nego što ste bilo što i počeli, jer možete u određenim situacijama prenagliti.

Ipak, sve se dobro rješava. Venera je u dobrom aspektu sa Saturnom u ovom razdoblju, što predstavlja pouzdanost, trajnost i legalnost svega, bilo da je riječ o osobi koja je bila u braku i krenula u separaciju, odnosno u odvajanje od službenog partnera. Oni koji su u vezi imaju problem zbog obitelji, partner se ne sviđa vašim roditeljima i morat ćete balansirati i praviti kompromise.

Ako ste u braku, pritisak i obveze, naročito u prvoj dekadi, djelovat će neizdrživo. Ipak, razmišljanje o razdvajanju će prestati zbog neočekivanog slijeda događaja, možda i nenadane trudnoće.

Početkom listopada zastanite i odložite donošenje odluke za kasnije. Ako bude ista, to je vaša sudbina.


Zdravlje

Ako se pojave zdravstveni problemi, to će biti zbog nezdravih navika ili neadekvatne dijete. Svako pretjerivanje djeluje problematično na organizam.


Vaga

vaga

Posao

Mjesec počinje prilično naporno, već ste iskusili Marsa u svom 12. polju, pa ovisno o natalnim pozicijama na njega ćete različito reagirati. Za sve Vage je zajedničko to da sada imaju energiju, samo je neophodno da je dobro kanaliziraju. Trenutno je to najlakše kroz rad. Nije vam svejedno što sve morate sami, što je teret kuće i posla pao na vaša leđa, ali tako vam svemir  zapravo pomaže. Probudite se i krenite u akciju, na početku je naporno i traži dosta truda, ali ćete uspjeti ako pokušate istu stvar više puta. Ne ulazite u konflikte, svaki razgovor može se pretvoriti u sukob mišljenja, a zbog kvadrature Jupitera i Saturna emotivniji ste i ranjiviji. Fokusirajte se na ono što radite, što god da je u pitanju i rezultati će stići.

Neki pripadnici znaka će biti skloni svađi, jer sve što ste danima potiskivali, sada će pod utjecajem aspekata izbiti na vidjelo. Nažalost, to će se odraziti više na obitelj i dom, nego na druga područja.

U jesen očekujte poboljšanje financijske situacije, naročito ako se bavite trgovinom, prijevozom, sitnim zanatima ili komunikacijom, posredovanjem. Najteže je onima u privatnom poslu. Ako niste zaposleni ili hoćete promijeniti posao, tražite ga u trgovini, osiguranju, zalagaonicama, radionicama za popravak automobila, djelatnostima vezanim za poreznu službu, menadžmentu i prometu.


Ljubav

Emotivni ste, osjećate napetost, rastrojenost i nekakav unutarnji bijes i ljutnju. Drugi su vam krivi za sve. Dopustite drugima da imaju svoje mišljenje, naročito osobama u obitelji. Mogući su konflikti s ocem, suprugom, osobom koja vas na neki način organizira, odnosno dominantnom figurom. Postoji mogućnost da reagirate u afektu, što će vam kasnije biti žao, ali ono što se jednom kaže, više se ne može vratiti.

Ako ste u braku, teško se usklađivati ako ne napravite kompromise. Partnerova preosjetljivost vam ide na živce ili njegova predstava za javnost. Ne zaboravite da su sve to vaše projekcije. Vage koje su dugo u vezi, mogu planirati obitelj, moguća je trudnoća. Još ne znate gdje biste živjeli, a najlošija ideja je u zajednici s roditeljima. Ako ste sami, imate priliku da upoznate osobu koja će vas fatalno privući, ali nije slobodna.


Ipak, borite se za njene osjećaje na sve načine jer ju je sudbina dovela na svoj put.


Zdravlje

Oprez u prometu, moguće su ozljede, napadi i tuče zbog reakcija u afektu. Kazne zbog nepoštivanja pravila. Živci su vam tanki, iscrpljeni ste, možete imati problem sa žuči i išijasom.


Škorpion

škorpion

Posao

Neočekivani preokreti kao i mogućnosti vezane za nove poslove daju vam nadu da je napokon nešto krenulo naprijed, da se nešto dobro događa u vašem životu. Ipak, sve to prihvatite s rezervom. Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će ostati sve isto. Pazite što potpisujete, tri puta pročitajte prije nego što parafirate. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati ponoviti više puta, da biste ih doveli u red.

Imate sposobnost svidjeti se drugima, vaša osjećajnost i lijepi maniri su također razlog popularnosti u ovom trenutku.

Početkom mjeseca financijska situacija je napeta, ali očekujte prihode kroz donacije, razne vidove tuđe pomoći i novac koji je ranije trebao stići. Nema razloga za brigu.
Ako ste nezaposleni, naglasak stavite na rad s kompjuterima, tehnikom, kao i razne vidove radionica za popravak. Odgovara vam i sve što je vezano za estetiku, kozmetiku, dizajn, dekoraciju, ali i posao u zatvorenim institucijama.


Ljubav

Vrijeme je za romantiku, ljubav, brak. Oni koji su u vezi, početkom listopada će se obradovati zbog lijepe vijesti. S partnerom ćete se dobro slagati i stvarati planove za budućnost. Nije vam još jasno kako riješiti stambeno pitanje, a ideja o tome pojavit će se polovicom mjeseca, neočekivano.

Ako ste u braku, ljubomora jača, nadmećete se s partnerom, neprekidne bezopasne svađe unose tjeskobnu atmosferu u dom i obitelj. Partner vas polovicom mjeseca može napustiti iznenada i neočekivano, iako je to već planirao ranije, ali sada su se stvorili uvjeti.

Slobodnim pripadnicima znaka predstoji nezaboravna romansa, gdje će osvajati i preotimati. Naglašene su strasti, a sve manipulativne tehnike sada su otvorene, pa kada dolazite kod osobe koja vam se sviđa vodite računa o tome što konzumirate.


Zdravlje

Problemis kašljem, grlom, virus koji bi mogao utjecati na srce. Pažljivo u prometu, naročito prilikom noćnih vožnji. Podložni ste infekcijama, osobe u vašem okruženju bit će bolesne.


Strijelac

strijelac

Posao

Promjena radnog mjesta, nagoviještena od polovice mjeseca, dobiva jasniju strukturu. Neočekivani problemi i kašnjenje plaće s dugovima koji se gomilaju, tjeraju vas da donesete odluku.

Ipak, svako zlo sa sobom nosi i nešto dobro, dugo ste bili nezadovoljni i sada uzimate stvari u svoje ruke. Retrogradni Merkur u prvom tjednu listopada, u jedanaestom polju, nosi financijske probleme. Stvari će krenuti nabolje, ali konkretno poboljšanje možete očekivati tek od narednog mjeseca.

Ako ste nezaposleni, partner može donijeti glas o slobodnom radnom mjestu. Poslovi koji su sada aktualni za vaš znak su vođenje knjiga, sekretarski poslovi, izrada kalendara, reklama, medicinske usluge, sitni obrti, praonice, zemljoradnja.

Narednih mjeseci imat ćete potrebu da budete slobodniji i samostalniji u poslu i poželjet ćete istraživati svoje mogućnosti.


Ljubav

Bračnim partnerima ljubav će uglavnom kvariti financijski problemi. Kako će novac biti problem kod obje strane, uzajamna optuživanja za nesposobnost donosit će nerazumijevanje i neprijateljstvo. Ipak, serije svađa, kao i sukobi su bezopasni, a konflikti će se uglavnom završavati pomirenjem u noćnim satima, u postelji. U ovom razdoblju naglašen je eros, strasti, seksualnost, dominacija spolova.

Ako ste slobodni, fatalni susret može se odigrati na svakom mjestu, zato očekujte da sretnete srodnu dušu bilo gdje. Ako ste u vezi koja traje već duže vrijeme i stabilna je, sad se može još produbiti i da postanete još bliskiji s partnerom.

Odluku o braku, ipak, donesite poslije 10. listopada. Jer, sve o čemu pričate i što planirate prije tog razdoblja, neće imati težinu zbog planetarnih okolnosti, pa odluke lako mogu "pasti u vodu" i promijeniti se u drugoj polovici mjeseca.


Zdravlje

Nestabilno je već duže vrijeme, kronične bolesti možete liječiti alternativnim metodama, novim tehnologijama koje su u povoju.


Jarac

jarac

Posao

Pazite što pričate početkom mjeseca, iako ste na neki način zaštićeni. Osoba na položaju analizira svaki vaš pokret, hvalisavost vas može skupo koštati. Postajete agresivniji, a to vam dodatno komplicira život. Nezadovoljni ste, bunite se, bijes kanalizirate kroz rad. Ovo je samo prolazni period, ako to znate, lakše ćete podnijeti početak listopada kada sve krene naopako.
Ne ulazite u partnerske poslove, pričekajte da bolje procijenite osobu koja dolazi s puno entuzijazma, a malo logike. Sve važne odluke ostavite za kasnije. Ovo je najbolje razdoblje za veliko spremanje na svim poljima.

Ako radite u vojsci, proizvodnji, građevini, očekujte protekciju i poziciju. Nezaposleni mogu tražiti posao u ovim područjima i dobiti ga preko veze. Odlično je razdoblje za odvjetnike i sve koji verbalno nastupaju.


Ljubav

Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati kombinaciju na poslu ili poznanstvo s osobom koja će ostaviti jak dojam. I trag na srcu, ako dopustite. Ovo je mjesec za ljubav, erotiku, ne i romansu, kemija je ključan faktor. Sve ili ništa. Želja je obostrana, a veza će biti kratkotrajna ako ju pokušate staviti u kalupe i pravila. Brak je na vjetrometini, svađe zbog djece i novca, partner vas podbada i ne može ćuti. Nije vrijeme za ishitrene reakcije, jer se zbog njih kasnije možete kajati.

Ako su vam djeca odrasla jedno od njih može dobiti posao i tako vam smanjiti troškove. Parovi u dužoj vezi preispitivat će stavove, pa može doći i do prekida. Sve što ste dugo odlagali, sada ćete rješavati i znat ćete što dalje.


Zdravlje

Početkom mjeseca sve vam prija što jedete. Ako se ne budete kontrolirali, udebljat ćete se i podići razinu masnoća u organizmu.Vodenjak

vodenjak

Posao

Privatne firme su pod znakom pitanja. Ako ne krenete u reorganizaciju poslovanja, možete staviti ključ u bravu. Napeti ste, nervozni, a osobe na položaju vas kontroliraju, pa ste rastrojeni. Koncentracija vam je slaba.

Svaki razgovor brzo prelazi u sukob mišljenja. Shvatit ćete da je šutnja zlato. U radu se pretjerano trošite i ne posustajete jer vam treba novac, a sve odlazi na isplatu dugova i kredita.
Oni koji ne rade, neka uzmu s rezervom sve što im nude. Poslovni susreti, veze i novi kontakti sada vode u fijasko. Uglavnom su neuspješni pokušaji i nesigurni dogovori. Uspjeh u prezentacijama, školama, tečajevima, aukcijama, kao i poslovima vezanim za zabavnu industriju, restorane, modu.


Ljubav

Na emotivnoj ste prekretnici, bilo da ste u braku, u vezi ili sami. Venera vam daje privlačnost i tajanstvenost. Možda se ne osjećate najbolje, posebno ako vam je posao prioritet. A ljubav? Iznenadit će vas neočekivane strasti, potreba da osvojite i budete osvojeni, da osjećate, dotaknete, probudite se. Ove ljubavi nisu bezopasne. Osoba puna samopouzdanja, magnetski privlačna i odlučna ne odustaje, kao da osjeća da vam treba vrijeme. Dajte joj šansu ako ste sami. Ako niste, šansa će se dati sama. I prodrmati sve tradicionalne vrijednosti i ono što ste izgradili, a niste htjeli mijenjati čak i ako nije valjalo. Birate između starog i novog, a vrijeme će presuditi. Oni u braku mogu se rastati, moguće su i promjene mjesta boravka. Polje doma i obitelji je na vjetrometini. Izvjesni su rastanci i neočekivani obrti.


Zdravlje

Precjenjujete svoje mogućnosti, što vodi u bolest i živčanu iscrpljenost. Shvatit ćete da su mnoge stvari prošle pored vas, a mogle su biti i drugačije.


Ribe

ribe

Posao

Vi ste od rijetkih sretnika na koje sada ne utječe toliko retrogradni Merkur. Zacrtali ste planove, imate mnogo ideja, ali vam je polje financija ugroženo. Ne pretjerujte, naročito ako ulažete novac u posao. Želite završiti ono što ste počeli prije nekoliko mjeseci. Preliminarne dogovore zaključite od 9. listopada.

Ovo je vrijeme inovacija, širenja produkcije, distribucije, posredništva. Uspjeh ovisi od procjene situacije i upornosti. Nemojte se sada zaduživati, ne uzimajte kredite ako nije neophodno, teško ćete ih vratiti. Ovaj mjesec se ne opuštajte, usmjerite se na ono što je važno. Nezaposlenima kućni prijatelj može pomoći početkom listopada. Nakon 15. listopada možete dobiti i odgovor na nešto što dugo čekate.


Ljubav

Ako ste u stabilnom odnosu, ovo je razdoblje u kojem ćete željeti promijeniti status. Emotivno ste sigurni, znate što hoćete, ali odlažete razgovor s partnerom. Možda želite još malo analizirati situaciju. Vaš vladar Jupiter ide izravno, krajem mjeseca se otvaraju mogućnosti za proširenje doma i obitelji, pa od polovice mjeseca jasno definirajte što želite.

Slobodni se mogu vratiti starim partnerima, javljaju se osobe iz prošlosti, s kojima je došlo do naglog i burnog prekida. Razmišljate da opet pokušate. Saturn vam je naklonjen i možda to bude dobro ako promijenite svoje stavove i sebe, a ne partnera. Brak je u iskušenju, može naići osoba koja vas magnetski privlači. Hoćete li situaciju iskoristiti ili ne, ovisi o vašim predispozicijama, ali izazovi će postojati.


Zdravlje

Izvor problema je mentalni kaos, vaš mozak radi velikom brzinom i zato ste napeti i nervozni. Obratite pažnju na glavobolje. Striktno poštujte prometna pravila, nigdje ne žurite.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo