Horoskop za lipanj

31/05/2016

Mladi Mjesec 5. lipnja odličan je za nove poslovne i ljubavne početke pa ako želite svojoj vezi dati novi poticaj i energiju, u tome ćete imati uspjeha. Mars u Škorpionu sve će veze i brakove začiniti dozom strasti, ali i ljubomore.

Rak

Odlično ćete se razumjeti s partnerom i dogovoriti o stvarima koje su još donedavno bile razlog prepirki. No pripazite nakon 13. lipnja kada bi komunikacija opet mogla zaštekati. Ako ste sami, moguća je veza putem interneta.

DEČKO RAK: Kada 1. lipnja Venera uđe u njegov znak, postat će romantičan i zavodljiv. Neće mu biti do izlazaka nego do maženja s vama.

SAVJET: Nemojte se svađati.

Lav

Imat ćete osjećaj da se partner i vi razlikujete previše u svemu, no on će vas uvjeravati u dubinu svojih osjećaja. Neke bi se Lavice mogle vratiti u zagrljaj bivšeg partnera i shvatiti da se osjećaji još nisu ugasili.

DEČKO LAV: Bit će posvećen društvenom životu i često izlaziti s prijateljima, što će vas jako ljutiti. Uzvratite mu istom mjerom,
to će ga trgnuti.

SAVJET: Posvetite se više društvenom životu.

Djevica

Put do srca osobe koja vam se sviđa bit će otežan, ali ne i nemoguć. Imat ćete šarmantnu komunikaciju, što će drugu stranu privući, osobito nakon 18. lipnja kada ćete biti u odličnom razdoblju. U brakovima će biti sve više romantike.

DEČKO DJEVICA: Ići će vam na živce njegovo cjepidlačenje i prigovaranje. No iz njega progovara nesigurnost – uvjerite ga u svoju ljubav.

SAVJET: Okrenite se ljubavnim zbivanjima.

Vaga

Intuitivno ćete predosjetiti da lipanj donosi nešto posebno i bit ćete u pravu. Čak bi i najtvrdokornije i najizbirljivije osamljenice vašeg znaka mogle biti opijene nečijim šarmom. U drugoj polovici mjeseca bit ćete nepotrebno ljubomorni.

DEČKO VAGA: Pozivat će vas na putovanja i izlaske pa ćete uživati u njego-
vu društvu. Od 18. lipnja smetat će vam njegova neodlučnost.

SAVJET: Nova boja kose osvježit će vaš izgled.

Škorpion

Trebat će vam vremena da se oslobodite osjećaja nemira koji vas već dulje prati i da naučite primjećivati sitne znakove nadolazeće ljubavne sreće. Od 18. lipnja vraća se mir u brakove i veze, a samcima nova ljubav kuca na vrata.

DEČKO ŠKORPION: Početkom mjeseca bit će ljubomoran i nepovjerljiv, ali od 18. lipnja iskazivat će vam veću naklonost i pažnju.

SAVJET: Čuvajte se stresa i napora.

Strijelac

Lipanj bi mogao biti velika emotivna prekretnica. Venerin utjecaj donosi u vaš život nekoga tko će vam postati partner na duge staze, možda čak i za brak. Samci će se naći između dvije prilike i teško će se odlučiti.

DEČKO STRIJELAC: Mogao bi vam predlagati brak, no možda nećete biti spremni na taj korak. Pazite da ga pritom ne uvrijedite jer je osjetljiv.

SAVJET: Nemojte se toliko odricati za druge.

Jarac

Prekrasan Venerin utjecaj otvara vam put ljubavnoj sreći – moguća je veza sa strancem ili osobom koja će vas zadiviti znanjem i inteligencijom. Od 18. lipnja mogući su nesporazumi s partnerom pa iskoristite situaciju za suočavanje s  emocijama.

DEČKO JARAC: Moći ćete se osloniti na njega, iako će od 18. lipnja biti u svom svijetu. Nemojte biti sumnjičavi i posesivni.

SAVJET: Budite što opušteniji.

Vodenjak

Vaša zaokupljenost poslom bit će uzrok ljubavnih svađa. Posvetite partneru barem slobodan vikend i potrudite se stvoriti što romantičniji ugođaj. Nakon 18. lipnja izlazite iz ljubavnih kriza pa sve kreće nabolje.

DEČKO VODENJAK: Bit će u potpunosti usmjeren na vas. Ponekad ćete se i posvađati, ali u njegovu ljubav i naklonost nemojte nimalo sumnjati.

SAVJET: Bit ćete izloženi velikom stresu i pritisku.

Ribe

Mnogo ćete davati, a još više primati pa će ljubav biti pokretač vaše pozitivne energije. Prihvatite poziv za izlazak osobe koja vas uspijeva nadahnuti jer biste se već od 18. lipnja mogli naći u njezinu zagrljaju.

DEČKO RIBE: Oduševit će vas svojom intuicijom, točno pogađajući što vam doista  treba. Seksualni će život zaživjeti novim nabojem i žarom.

SAVJET: Sredite napete obiteljske odnose.

Ovan

Nećete se trebati previše truditi oko muškaraca. Oni će zapaziti vas pa nije isključeno da vas netko zavede. Mogli biste se zaljubiti u elokventnu i zanimljivu osobu s kojim ćete satima pričati, a da si ne dosadite.

DEČKO OVAN: Vaš će dečko ovaj mjesec biti posebno strastven pa ćete se odlično nadopunjavati u seksu. No računajte i na njegovu veliku tvrdoglavost.

SAJET: Pustite brige neko vrijeme po strani.

Bik

Ulaskom Venere u vaš znak imat ćete mnogo ljubavne sreće. Primijetit ćete da vas muškarci prate sa zanimanjem i poklanjaju vam veću pozornost. Ako ste sami, zaljubit ćete se u nekoga tko će vas izvoditi na lijepa mjesta i kupovati vam darove.

DEČKO BIK: Bit će brbljav pa ćete s njime moći o svemu razgovarati. No računajte i na njegovu ljubomoru pa će pratiti svaki vaš korak.

SAVJET: Otvorite svoje srce za novu ljubav.

ZNAK MJESECA

Blizanci

ZVJEZDANI DAR: Osvajaju komunikativnošću i neospornim šarmom.

MANE: Znaju biti previše brbljavi pa lako odaju povjerene im tajne. Često su jako površni i nemarni.

MODA: Obožavaju moderno odijevanje pa su njihovi ormari prepuni najnovije odjeće s potpisom.

OSOBNA ZADOVOLJSTVA: Blizanci jako vole putovanja, zabave  i društva. Ne podnose dosadu i dokoličarenje.

STIL ZAVOĐENJA: Oba spola ovog znaka su vrlo koketna i zavodljiva. Oborit će vas šarmom, igrom riječi i oštroumnošću te vas čitati kao otvorenu knjigu.

VAŠ MJESEC: Vaša zavodljivost bit će gotovo opipljiva, a neće joj odoljeti ni onaj u koga ste dulje nesretno zaljubljeni. Imat ćete više samopouzdanja, a to će dodatno istaknuti vaš šarm. Bračni odnosi postat će stabilniji i ispunjeni romantikom. Poslovni zastoji trajat će do 12. lipnja, a nakon tog naglo kreće nabolje. Kolege i šefovi će se u mnogočemu oslanjati na vas dodjeljujući vam odgovornije poslove.

VAŠA GODINA: Ovo je godina u kojoj ćete se zbog Saturnova utjecaja jako mijenjati. Morat ćete uvesti reda u poremećene ljubavne odnose. No od rujna prekrasan Jupiterov utjecaj vodi vas stazama uspjeha sve do kraja godine. Mnogi će se sretno zaljubiti, zaručiti ili vjenčati, a i na poslu će vam naglo krenuti nabolje, osobito u kolovozu i listopadu.
Savjet: Više ugađajte sebi.


Najbolji znak

Vaga: S Vagom ćete imati ispunjen i sadržajan odnos.
Strijelac: Iako se magnetično privlačite, veza će biti turbulentna.

DEČKO BLIZANAC:

VOLI: Uživa u razgovoru s inteligentnim i humoru sklonim ženama.

NE VOLI: Žene koje su previše ukočene.

DEJT IZ SNOVA: Obožava partyje gdje može u miru pijuckati omiljeno piće.

ČIME GA OSVOJITI: Humorom, spontanošću i inteligencijom.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo