5 znakova koji vole grublji seks

03/05/2018

U postizanju vrhunca njima nisu strane ni tehnike kojih bi se 'posramio' i film 50 nijansi sive

Otkrivamo kojih pet horoskopskih znakova će prije posegnuti za bičem i lisicama kada je seks u pitanju, nego za zagrljajima i poljupcima:

Ovan 
Djevojke u ovom znaku uzbuđuje dinamičnost i natjecanje, kako izvan tako i u krevetu. Kada im seks postane dosadnjikav, napravit će sve da ga "začine". Malo skrivenih fantazija i novih stvarčica za isprobavanje njima je stalni izazov, a uz sve to one vole imati zadnju riječ u krevetu.

Djevica 
Još jedna koja voli biti glavna u spavaćoj sobi. Uvijek ćete je obradovati ljubavnim ugrizima, spankingom ili igračkama iz sex shopa, a kada zadobijete njezino povjerenje, dopustit će vam SVE. 

Škorpion
Seks sa Škorpionkom je kao hod po litici. Nikad ne znate što će vam se dogoditi. U jednom trenutku voli nježnosti, a u drugom strast koja prelazi vaše granice. Uglavnom, za sve i na sve je spremna tako da s njom možete eksperimentirati i iskušavati najskrivenije fantazije.

Strijelac 
Žene u ovom znaku mogu biti vrlo oštre i "prljave" tijekom seksa. Možda im se neće baš uvijek sve svidjeti, no žele to barem isprobati. Igre uloga u krevetu njima su pravi izazov, radoznale su u svemu a žestoki seks im je prioritet na listi želja. Njima će se sasvim sigurno svidjeti lisice i bič.

Jarac 
Igrice koje su malo grublje jako ih privlače: kad dobiju predigru kakvu zaslužuju, doziranje grubosti dok se sasvim ne opuste logičan je sljedeći korak, želite li od njih dobiti maksimalni angažman ispod plahti. Dirty talk je njihov favorit, a žele da s njima podijelite sve 'zanimljive' ideje koje imate na umu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo