3 najveća zavodnika u horoskopu

02/10/2018

Imali li itko da im može odoljeti?

Bik 
Možda će vam se činiti kako je nesvejstan svoje senzualnosti Bik no ovaj frajer je vrhunski zavodnik. Uz spontanost u komunikaciji, krasi ga velika vrlina - u krevetu poznaje sva umijeća Kamasutre, premda je (možda) nikad nije ni pročitao. On će sojoj odabranici prirediti vatromet emocija i pažnje, pa će se ona osjećati kao najposebnija osoba na svijetu.

Blizanci 
Kad bi se birali kraljevi šarma, oni bi ponijeli titulu. Osim što uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju,a uvijek imaju neku zanimljivu priču kojom očaravaju pripadnice nježnijeg spola. Najzanimljivije kod njih jest što nikad "ne ciljaju" na seks kao prioritet već na intelekt, ali bez brige, u krevetu su vrhunski majstori.

Škorpion
Ovim znakom vlada 'fatalni' Pluton. Što znači - ovog muškarca ćete odmah primjetiti, što po zavodničkom pogledu, a što po finim manirima. Ovo je znak koji duboko osjeća i njegova intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe. Emotivno je vrlo predan a u krevetu uživa da svoju odabranicu zadovoljava do krajnjih granica. I tko onda može zaboraviti ijedan trenutak proveden s njime?

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo