Vodimo vas na 'Aleksi', najhvaljeniji hrvatski film sezone!

15/10/2018

Nedostaje vam vitamina S i M (sunca i mora)? Sanjarite o ljetnoj avanturi na otoku? Ili vam se ide u kino a ne znate što gledati? Predlažemo "Aleksi", film redateljice Barbare Vekarić o djevojci koja se nakon studija vraća kući na otok i - dok smišlja što će dalje - upada u zanimljive ljubavne odnose i situacije. Evo kako da osvojite ulaznice!

Kako vam ovo zvuči - jedna djevojka, tri muškarca te emotivno uzburkana i užarena atmosfera ljeta na dalmatinskom otoku. Uzbudljivo, zar ne?! Ne, ne prepričavamo vam sadržaj nastavka hita "Mama Mia" već hvaljenog hrvatskog filma "Aleksi" koji upravo stiže u kina. 

sfsfsffs

Glavna junakinja, 28-godišnja Aleksi (glumi ju Tihana Lazović), nakon studija vraća se u roditeljsku kuću na dalmatinski otok, ne znajući što i kamo dalje. Ona bi u Berlin, roditelji bi da ostane u rodnom mjestu i pridruži im se u vođenju obiteljske vinarije. Dok čeka e-mail iz Berlina, Aleksi vrijeme krati provodeći se po klubovima sa svojom nesretno udanom prijateljicom, rodicom i majkom četvero djece (glumi ju Nataša Janjić), a da bi radnja bila napetija, tu  su i tri seksi frajera  koja se motaju oko nje. Kao glavni kandidat tu se nameće dobrodušni Goran (Goran Marković), no na Aleksi je istovremeno oko bacio i  znatno stariji bonvivan i zavodnik Toni (Sebastian Cavazza) te sramežljivi američki turist Christian (Jason Mann).

xfsfsf

Ostatak radnje vam nećemo prepričavati, pogledajte film! Premijera je 20.10. u Kaptol Boutique Cinema u sklopu ženskog vikenda, a dvije najbrže čitateljice Cosmo nagrađuje s dvije ulaznice!!! 
Čitateljice (i čitatelji) koji žele sudjelovati u darivanju trebaju do 18. listopada u ponoć na mail cosmopolitan@cosmopolitan.hr poslati odgovor na pitanje kako se zovu tri udvarača Aleksi iz filma. Imena sretnih dobitnica bit će objavljena 19. listopada 2018. do 17 h na internetskoj stranici www.cosmopolitan.hr.

p.s. Dobitnice/dobitnici će također dobiti i poklon pakete partnera filma!

scc

Dobitnice karata za film Aleksi su; Marcela Filipi i Ljiljana Stanić! Čestitamo!!!

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA PROČITAJ OVDJE

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Preporučujemo

Komentiraj

Novo