Promo

Osvojite vikend iz snova u najljepšem Peugeot 108

05/11/2018

Cosmopolitan i Peugeot daruju najkreativnije među vama vikendom iz snova. Evo što trebate napraviti da biste ga osvojili...

Snažnog karaktera i urban po prirodi, Peugeot 108 primjećuje se i ističe gdje god da se pojavi. Osim što donosi optimističan odgovor na potrebe gradske mobilnosti Peugeot 108 kompaktno je i okretno vozilo s ponudom elegantnih i svjetlucavih boja, uključujući dvije nove: Calvi tamno plava koja naglašava elegantne i sportske linije te Fizz zelena, svijetla i svjetlucava zelena boja. 

download

E sad, zamislite kako bi bilo lijepo imati takav automobil barem za vikend, otputovati s njime na željenu destinaciju, pustiti malo vjetra u kosu da zavijori na svježem zraku, zapjevati na sav glas uz omiljene pjesme, zagrliti se uz dragu osobu na nekom proplanku i gledati zalazak sunca iz ultraudobnih sjedala, malo ih spustiti pa se prepustiti nježnostima...

download (2)

Mogućnosti su goleme, a zahvaljujući vašem najomiljenijem časopisu i Peugeotu sada to možete i ostvariti. Sve što trebate napraviti jest popuniti naš formular i poslati nam u detalje razrađen scenarij vašeg idalnog vikenda u Peugeot 108 najkasnije do 9. studenog! Pustite mašti na volju, otkrijte nam svoje najveće želje i možda se već 17. i 18. studenog baš vi zaputite na avanturu života - u seksi modelu Peugeot 108!

 

Pravila nagradnog natječaja 'Osvojite vikend iz snova u najljepšem Peugeot 108'

 

A sretni dobitnik vikenda iz snova u njaljepšem Peugeot 108 jest Marjan Horvat iz Svete Marije! Čestitamo i uskoro očekujemo detaljan izvještaj s vikenda iz snova, uz obilje fotografija!!! 

 

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Preporučujemo

Novo