Postanite Cosmo beauty blogerica

13/04/2016

Oduvijek ste voljeli isprobavati kozmetičke proizvode, fotkati i pisati? Ovo je natječaj kao stvoren za vas! Vrijeme je da isprobate i novi Vichyjev čudesan proizvod - korektivni puder DERMABLEND [3D CORRECTION]

Dajte curi pravi puder i pokorit će svijet, pravilo je koje znaju iskusne beauty blogerice koje su svoju slavu stekle savršenim znanjem o svjetlu, bojama, oblicima, ok i poziranjem, ali i time što su poput pravih znanstvenica zaronile malo dublje u strukturu kozmetičkih proizvoda, a pišući o iskustvima u prvom licu, bez puno uvijanja i izmišljanja steke su brojno čitateljstvo.

Ok, netko će sada reći da ženska kozmetika ima dosta veze s čarolijom i nekim tajnim trikovima, no za razliku od mađioničarskih štosova, ovdje je sve transparentno. Naime, kako bismo vam dokazali da je novi Vichyjev korektivni puder DERMABLEND [3D CORRECTION] iznimno moćan jer obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D – u samo jednom sloju, koža sklona aknama postaje glatka, ten se ujednačava i lice postaje "spremno suočiti se sa svijetom", od vas tražimo da jednu polovicu lica snimite bez, a drugu s Vichjevim puderom. A uz fotografiju nam napišete i nekoliko rečenica o svom iskustvu korištenja pudera, kao prava beauty blogerica – jeste li imale problema s aknama, masno lice, T-zonu, sitne ožiljke te kako ste ih uspješno prekrile i vratile samopouzdanje u samo nekoliko poteza.

y

Kako sudjelovati u natječaju?

Pošaljite nam u nekoliko rečenica zašto mislite da bi vam Vichjev korektivni puder DERMABLEND [3D CORRECTION] promijenio život, a mi ćemo na 30 kućnih adresa poslati uzorke proizvoda. Nakon što isprobate proizvod fotografirajte lice (jedna polovica bez pudera, druga s korektivnim puderom) i napišite nam malu recenziju. Najbolji radovi bit će predstavljeni na Cosmopolitanovu portalu, a o pobjednici odlučuju čitatelji.

Vaše radove čekamo do 24. travnja, a 3 najbolje slike osvajaju Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] puder.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Komentiraj

Novo