Pokaži nam svoj beauty look i osvoji adventsko vikend putovanje u Beč za dvije osobe

16/11/2018

Cosmopolitan te vodi na čarobni adventski vikend za dvoje u Beču i Grazu!

Priprema, pozor... Cosmopolitan te vodi na čarobni adventski vikend za dvoje u Beču i Grazu! Odvaži se na beauty dvoboj s ostalim čitateljicama Cosmopolitana, fotografiraj svoj savršeni make up i pokaži nam umijeće šminkanja! Na Cosmopolitan Beauty Day  powered by Douglas u Arena Centru u subotu, 24. studenoga, odabrat ćemo pobjednicu koja će osvojiti savršeni adventski vikend za dvoje u carskom Beču! 

VIENNA-0355847780

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i božićna bajka koja odiše toplinom, ljubavi i romantičnim ugođajem... Beč u u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama ovog carskog grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga i obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja... 

A prije toga prijavite se za sudjelovanje u kreativnom natječaju magazina Cosmopolitan - Pokaži nam svoj beauty look! Pošaljite nam fotografiju vašeg večernjeg make upa s podacima (ime i prezime, poštanska adresa i broj telefona) do četvrtka 22. studenoga 2018. godine. Stručni žiri magazina Cosmopolitan odabrat će sedam finalistica s najboljim make upom te će one sudjelovati u finalnom odabiru najboljeg make upa na Cosmopolitan Beauty Dayu powered by Douglas u subotu, 24. studenoga u Arena Centru u Zagrebu. Natjecateljica s najboljim make upom prema izboru stručnog žirija osvojit će vikend putovanje na Advent u Beču za dvije osobe, a natjecateljice koje osvoje 2. i 3. mjesto dobivaju Cosmopolitan poklon paket za uljepšavanje i godišnju pretplatu na časopis Cosmopolitan. Preostale finalistice osvojit će utješne nagrade.

Cosmo BD 1200x590

Natjecanje u odabiru najboljeg make upa odvija se u Arena Centru u Zagrebu 24. studenoga 2018. od 17.00 do 18.00 sati, pri čemu će svaka od sedam finalistica dobiti zadatak od stručnog žirija da osmisli make up i našminka se na kutku za uljepšavanje u kratkom vremenskom roku. Stručni žiri odabire pobjednicu koja osvaja glavnu nagradu – adventsko vikend putovanje u Beč za dvoje, te natjecateljice koje osvajaju nagrade za 2. i 3. mjesto. Više o glavnoj nagradi saznajte ovdje. Imena sedam natjecateljica – finalistica koje će sudjelovati u natjecanju u Arena Centru objavit ćemo na portalu Cosmopolitan u petak, 23. studenoga 2018. godine. 

Sretno!

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA Kreativni natječaj u povodu Cosmopolitan Beauty Daya – Pokaži nam svoj beauty look!

 

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Preporučujemo

Komentiraj

Novo