Osvojite Catrice kozmetiku!

09/10/2018

Catrice palete apsolutni su must-have za ljubiteljice kozmetike i ultimativno oružje za bezbrojne lookove!

Vaš omiljeni časopis Cosmopolitan, u suradnji s Catrice kozmetikom daruje jednu sretnu dobitnicu s dva prekrasna make up aduta za zavođenje: 

CATRICE LIP ARTIST PRO PALETA RUŽEVA sadrži prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi koji ovu paletu čine ultimativnim oružjem za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi s svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati i uskladiti sa vašim željama.

catr. Lip Artist PRO paleta ruževa

GALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW paleta highlightera nudi izvanredan sjaj! U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti lice i tijelo. U paleti je i prozirni highlighter koji možete koristiti kao podlogu za ostale - tako će sjaj biti još intenzivniji. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect.

Catr. Galaxy In A Box Holographic Glow paleta za lice

PRAVILA DARIVANJA: Čitateljice (i čitatelji) koji žele sudjelovati u darivanju moraju prethodno sudjelovati u glasanju za Cosmopolitan Beauty Awards. Dajte svoj glas najboljem beauty proizvodu u razdoblju između 9. listopada i 15. listopada i jedna sretna sudionica glasanja rasveselit će se ovim vrijednim poklonom.

Pravila kreativnog natječaja "Osvojite Catrice kozmetiku"

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo