Kako se riješiti dosadnog dečka i ispucanih krajeva kose?

13/07/2015

Naravno bez drastičnih metoda kao što su škare. Mi ćemo vam odati kako se riješiti dosadnog dečka, a vi nama odajte trik kako se riješiti ispucanih krajeva te osvojite tretman Gliss Oil Nutritive fluid za oštećene krajeve kose

Ok, dečki su vizualni tipovi i nema im većega gušta od škicanja cura na plaži i komentiranja svega onoga ispod kose, no kako i oni znaju da se to ne radi, barem ne dok cura gleda, ne preostaje vam ništa drugo nego uposliti njegove ruke. Kako? Zamolite ga da vam u vodi, u nekoj usamljenoj uvalici dok vas nitko ne gleda, napravi masažu vlasišta, a kada dođete kući, neka vam kao u starim romantičnim filmovima opere, raščešlja i osuši kosu. 

Naravno, bilo bi genijalno kada bi za pranje vaše kose koristio novu liniju Schwarzkopf proizvoda Gliss Oil Nutritive, koja je posebno kreirana za kosu s oštećenim krajevima. I neka nipošto ne zaboravi Gliss Oil Nutritive fluid za oštećene krajeve kose koji će, zahvaljujući 8 hranjivih ulja i keratinu, ekspresno nahraniti vašu kosu, vratiti joj zdravu strukturu a da je ne zamasti i ne oteža.

Kako do nagrade?

Otkrijte nam na koji se vi način borite protiv ispucanih krajeva kose, pošaljite fotografiju vaše sjajne i zdrave kose, a mi ćemo pet čitateljica nagraditi super Gliss tretmanom Oil Nutritive fluidom za oštećene krajeve kose. Vaše odgovore čekamo do 19. srpnja 2015., a najbolje ćemo i objaviti.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj