Kako do vrijednih nagrada na Cosmo Brucošijadi?

25/10/2018

Tko je jedini tko vas daruje bogatim poklonima na brucošijadi? Pogađate, samo S-Budget Cosmo Brucošijada, ove subote u najljepšem baru u Zagrebu - Hugo's Baru, a osim turbozgodnih igrača američkog nogometa 'Zagreb Patriotsa' i cheerleaderica Cedevitasica, i vi se možete okušati u raznim nagradnim igrama te otići doma bogatiji za fantastične poklon pakete. Evo kako...

KAKO DO NAGRADA!?!

 

  1. KRALJICA STILA

Samo hrabro, pokaži svoj stil! Misliš da je jedinstven, upečatljiv, trendi ili klasičan? Koja je tvoja modna priča? Pokaži nam ju i osvoji nagradu za KRALJICU STILA koju darujemo (pazi sad!) HP DeskJet 3700 serija printer, najmanji all-in-one pisač!!!

Potrebno je objaviti svoju fotku sa Cosmopolitan Brucošijade na svom Instagramu ili Facebooku, tagirati Cosmopolitan Hrvatska i Hugo's te staviti #cosmobrucosijada i #letsparty a ostalo je na uredništvu Cosma i dobroj vibri Cosmo zvijezdica.

profimedia-0290926141

 

  1. NAJFOTKA NA NASLOVNICI

Vidjeli ste veliku Cosmo naslovnicu na samom ulazu u Hugo's Bar? Ako se već niste ispred nje fotkali, trk do nje jer vam fotka može donijeti bogati poklon paket časopisa Cosmopolitan - a on uključuju beauty darove i godišnju pretplatu na Cosmopolitan!

Potrebno je objaviti svoju fotku sa Cosmopolitan Brucošijade na svom Instagramu ili Facebooku, tagirati Cosmopolitan Hrvatska i Hugo's te staviti #cosmobrucosijada i #letsparty a ostalo je na uredništvu Cosma i dobrom horoskopu.

 

  1. NAJRASPLESANIJA EKIPA

Dobro večer čageri! Tu ste nam! Volimo vas najviše jer vaši plesnjaci do jutra čine atmosferu posebnom. Širite i dalje dobre vibre a najjača će se zakačiti za vrijedan poklon paket - pića koje vam daruje Hugo's bar.

Potrebno je objaviti fotku vaše ekipe sa Cosmopolitan Brucošijade na svom Instagramu ili Facebooku, tagirati Cosmopolitan Hrvatska i Hugo's te staviti #cosmobrucosijada i #letsparty a ostalo je na uredništvu Cosma i barmenima sa šanka.

profimedia-0246932129

 

  1. NAJ NAJ EKIPA

Ekipa koja po svuda ide zajedno pravi je dream team za partyje. Zato ćemo najbolju nagraditi paketom za tulum koji će si i doma sami organizirati. A sav potreban asortiman za taj home made party daruje vam Spar sa svojim S Budget brandom.

Potrebno je objaviti fotku ekipe sa Cosmopolitan Brucošijade na svom Instagramu ili Facebooku, tagirati Cosmopolitan Hrvatska i Hugo's te staviti #cosmobrucosijada i #letsparty a ostalo je na uredništvu Cosma i dobrom duhu koji čuva sve studente.

 profimedia-0208766497

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo