I, tko je postao GLISS ambasadorica godine?

09/10/2018

Cure koje su osvojile bogate GLISS nagrade + beauty-intervju s GLISS Cosmopolitan ambasadoricom godine

Da, došao je i taj dan!

Nakon višemjesečne potrage za kandidatkinjama, zatim glasanja Cosmopolitan čitateljica, pročitali smo oko stotinjak savjeta za kosu, ponešto i sami naučili, a na kraju ste vi odabrali GLISS Cosmopolitan ambasadoricu godine!

GLISS LOGO

Za one koji ne znaju, GLISS I Schwarzkopf ove godine slavi 120-godišnjicu, a tim povodom odlučili su proslaviti sa časopisom Cosmopolitan, i to na najbolji mogući način: kreativnim natječajem #GLISSTAJNAVASEKOSE u potrazi za 10 cura s najboljim trikovima / tajnama / savjetima za kosu (koje će osvojiti 10 bogatih GLISS poklon-paketa), od kojih je samo jedna imala priliku postati službena GLISS ambasadorica tijekom godinu dana, što uključuje testiranje svih proizvoda i pisanje recenzija koje objavljujemo na portalu Cosmopolitan.hr

GLISS HASHTAG

Slavlje je počelo početkom ljeta, kada je u srpanjskom broju i na portalu Cosmopolitan.hr objavljeno ovo

Ubrzo smo u ljetnim broju Cosmopolitana objavili i vaše savjete / trikove za kosu, a ubrzo je uslijedilo i glasanje, u kojemu su "pobijedile" i nagradne pakete osvojile:

  • Anja Sertić
  • Gabrijela Draguljić
  • Goranka Tomčić
  • Ines Kristić
  • Ivana Batinović
  • Jasmina Sukalić
  • Kristijana Boltužić
  • Kristina Baus
  • & Lucija Liverić.

A djevojka koja će biti GLISS ambasadorica godinu dana je... Andrea Ević, koja je na svom Instagramu objavila slijedeće: "Puno regeneratora, kokosova ulja i skoro 100 poteza češljom. Ljeti ne fen. Ne pegla."

NADREA GLISS

Andrea Ević, GLISS Cosmopolitan ambasadorica godine

 

Cosmopolitan: Draga Andrea, prvo čestitamo na GLISS ambasadorica tituli koju ste osvojili!

Hvala vam!

C: Recite nam nešto o sebi, Koliko vam je godina, čime se bavite u životu, studirate li / radite / ili oboje?

Imam 29 godina i završila sam pravni fakultet. Trenutno ne radim, u potrazi sam za poslom.

C: Koliko vam je važna vaša kosa?

Kosa mi je jako važna. Bez obzira kakav novi trend bio ne bih ju nikada drastično skratila. Povjeravam ju samo u ruke svoje frizerke kojoj vjerujem.

C: Koristite li Gliss proizvode inače?

Iako često volim isprobavati nove proizvode na tržištu, Gliss je brand kojem se uvijek vraćam. To mi je siguran odabir s kojim nikada ne mogu pogriješiti. I kada isprobavam druge brandove, bez jednog Gliss proizvoda nikada nisam, a to je regenerator u spreju kojeg koristim svakodnevno.

 GK_UltimateRepair_ERC_200_CEE3_1710

 

C: U svojim savjetima spominjali ste i kokosovo ulje: zbog čega ga volite, i kako ga koristite?

Kokosovo ulje koristim prije pranja kose. Utrljam na tjeme zatim po cijeloj dužini kose i držim ovisno koliko imam vremena. Nekada to bude i preko noći. Općenito volim kosu njegovati uljima, ne samo kokosovim.

C: Na Instagramu ste bili napisali "skoro 100 poteza četkom". Češljate li kosu doista sa 100 poteza?

Da, doista bude skoro 100 poteza četkom :) Budući da mi je kosa prirodno ravna i svilenkasta ne koristim preparate za stiliziranje, dovoljno mi je da ju dobro isčešljam kako bi bila uredna i sjajna.

C: Vaši followeri na Instagramu komplimentiraju vašu kosu - koja je tajna njezine ljepote? Genetika, ili nešto drugo?

Tajna je u kvalitetnoj njezi i trudu. Kako sam ranije rekla volim koristiti ulja za kosu. Obavezno regenerator nakon šamponiranja, zatim regenerator u spreju za raščešljavanje. Trudim se kosu što više sušiti na prirodan način, a što manje fenom (5-10min maksimalno). Nije neka tajna, ali to je ukratko što radim kako bih ju održavala zdravom.

 

Čestitamo svim curama koje su osvojile GLISS-pakete! Čitajte nas i dalje!  

Cosmo

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj