Promo

Budite kreativne i osvojite FOREO LUNA fofo!

26/10/2018

Svi znamo da je čišćenje lica najvažniji korak do besprijekorno čistog i mladolikog lica. No, znate li da je upravo FOREO LUNA fofo najpametniji beauty uređaj na svijetu koji nam pomaže da personaliziramo našu svakodnevnu rutinu njege kože? Zato se vrijedi potruditi i osvojiti ga!

Prvi pametni beauty uređaj na svijetu, FOREO LUNA fofo, kombinira analizu kože i personalizirani način čišćenja lica u samo jednom uređaju – pa je, logično, postao prekretnica u svakodnevnoj rutini njege i čišćenje lica!
Ako do sada niste znali za nju – vrijeme je da upoznate FOREO LUNA fofo, ultra-higijensku četkicu za lice s naprednim senzorima za analizu kože, uz pomoć kojih pruža personaliziranu njegu. Uz pomoće Bluetooth tehnologije uređaj sprema sve podatke i rezultate o stanju kože korisnika na aplikaciju. Ovaj napredni uređaj za praćenje stanja kožu očitava razinu hidratacije u okviru 1000 jedinica po sekundi, čime otkriva pravu starost naše kože ali zato i nudi personalizirani tip njege svakom korisniku. Svaka analiza stanja kože čuva se u aplikaciji pa na ovaj način dobivate svoju jedinstvenu rutinu čišćenja lica.

download (4)

 

Zahvaljujući vašem najomiljenijem časopisu Cosmopolitan i tvrtki FOREO i vi možete postati sretna vlasnica ovog inovativnog beauty uređaja. Sve što trebate jest popuniti naš formular i odgovoriti na ključno pitanje 'Koja je vaše najgore iskustvo i posljedica iz kojih su naučili da morate redovito čistiti lice, a posebno navečer, prije spavanja?'

Najkreativniji odgovor koji nam stigne do 31. listopada nagrađujemo s novom FOREO LUNA foto!

 

Sretna dobitnica FOREO LUNA fofoa jest Maja Grgurević iz Slavonskog Broda. Čestitamo!!!

 

 

Pravila nagradnog natječaja 'Budite kreativne i osvojite FOREO LUNA fofo'!

 

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Preporučujemo

Novo