After party za vašu kosu: 9 činjenica koje možda niste znali o regeneratorima

11/08/2015

Odajte nam trik kako vi obnavljate i njegujete kosu nakon ljeta i uploadajte fotku vaše prekrasne zdrave kose na plaži, a mi ćemo vas nagraditi tretmanom Gliss Ultimate Repair Express Repair regeneratorom

1. savjet
Regeneratori se trebaju nanijeti na donji dio kose i vrhove gdje kosa doista treba njegu. Regeneratori se ne bi smjeli stavljati na vlasište jer će samo otežati kosu.

2. savjet
Koristite češalj sa širokim zupcima ako odlučite učešljati regenerator u kosu. Ta vrsta češlja najnježnija je prema vlažnoj kosi.

3. savjet
Uvijek temeljito isperite regeneratore i tretmane za kosu. Neisprani će regeneratori samo nepotrebno otežati kosu koja će poprimiti izgled „rezanaca“.

4. savjet
Ako imate mnogo ispucanih vrhova, nanesite malu količinu regeneratora na vrhove kose prije pranja kose šamponom. Time ćete njegovati i zaštititi vrhove kose.

5. savjet
Maske i proizvodi za obnovu kose osobito su dobri kad sušite kosu. Koristite kratak mlaz toplog zraka iz sušila prije prekrivanja kose aluminijskom folijom i ručnikom.

6. savjet
Koristite proizvode za njegu kose koji su izrađeni upravo za vaše trenutačne potrebe. Regeneratori za iznimno oštećenu kosu mogu biti prebogati za tanku i rijetku kosu. Preparati za kovrčavu kosu spljoštit će ravnu kosu.

7. savjet
Prilagodite proizvode za njegu kose sezoni i klimi. Za hladnih dana čak i masna kosa treba više tretmana za njegu nego inače kako bi se smanjili utjecaji suhog zraka izvana i suhog grijanog zraka u prostorima. Na toplim i vlažnim klimama tanka kosa trebat će njegu samo nakon svakog drugog pranja šamponom.

8. savjet
Više nije uvijek bolje. Nanesite preparat za obnovu kose samo u količini oraha i regenerator u količini lješnjaka. Nekoliko kapljica tekućine za obnovu ispucanih vrhova sasvim je dovoljno.

9. savjet
Nemojte pretjerano koristiti regeneratore. Kosa bi mogla početi beživotno visjeti. Ako se to dogodi, operite kosu šamponom za dubinsko čišćenje kako biste obnovili sjaj i volumen kose. Međutim, te šampone za dubinsko čišćenje nemojte koristiti češće od jednom mjesečno.

Kako do nagrade?

Odajte nam trik kako vi obnavljate i njegujete kosu nakon ljeta i uploadajte fotku vaše prekrasne zdrave kose na plaži, a mi ćemo vas nagraditi tretmanom Gliss Ultimate Repair Express Repair regeneratorom. Vaše odgovore čekamo do 20. kolovoza 2015.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj