Znanstvene radionice časopisa National Geographic Hrvatska na otoku Rabu

13/08/2019

Ako ljetujete na Krku, svakako povedite svoje mališane u Omišalj i Njivice na znanstvene radionice u režiji časopisa National Geographic Hrvatska...

Atraktivni zadaci i pokusi ispunit će vrijeme vašim mališanima tijekom odmora, a kroz igru djeca će s lakoćom svladati djelić znanosti upoznavajući se s raznim temama iz područja koje obrađuje i National Geographic Hrvatska.

U igri i učenju djecu će poučavati i pratiti stručni animatori agencije EX-ALTO, osposobljeni za tematiku koju predaju, a zanimljivim detaljima potaknut će ih da upoznaju svijet oko sebe i postanu budući čitatelji kvalitetnog štiva.

2

GLAGOLJICA

17. kolovoza 2019.

19 – 21  sat, OMIŠALJ

PLACA OMIŠALJ

3

Posebno prilagođen kreativno-edukativni program za djecu na radionicama izrade glagoljičnih slova, pisanja brojeva na različitim materijalima te učenja o glagoljici kao starom hrvatskom pismu.

PLAVA ZASTAVA - MIKROPLASTIKA

19. kolovoza 2019.

10 – 12 sati, NJIVICE

Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort

4

Stručni edukatori na zabavan će način poučiti djecu da se odgovorno ponašaju prema prirodi, usvoje znanja, stavove i vještine te da spoznaju kako su ljudi dio prirode i da trebaju zajedno djelovati kao odgovorna zajednica. Tema radionice je mikroplastika. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo