Već si odgledala treću sezonu 'Stranger Things'? Evo što moraš znati o četvrtoj!

09/07/2019

Znamo da je nemoguće zasititi se tog štiha 80-ih i odlične glazbe koja stiže u pratnji i potpuno vas razumijemo...

Prije 5 dana na Netflix je stigla treća sezona super popularne serije 'Stranger Things', ali ne samo da to vjerojatno znaš, nego si ju već vjerojatno progutala u jednom dahu prošloga petka, kao sav normalan svijet. I sad bi još i pitaš se hoće li se četvrta sezona uopće dogoditi i kada. Jer nemoguće je zasititi se tog štiha 80-ih i odlične glazbe koja stiže u pratnji, zar ne? E pa evo kako stvari stoje!

Serija je očigledno ooogromni hit i iako Netflix još uvijek nije službeno potvrdio četvrtu sezonu, ona će se najvjerojatnije dogoditi, a to su praktički potvrdili producent Shawn Levy, te tvorci serije Matt i Ross Duffer. Naime, još u travnju prošle godine Levy je najavio kako će se definitivno dogoditi četvrta sezona, a maštu obožavatelja zagolicao je idejom kako je i peta sasvim izgledna mogućnost. Braća Duffer su pak još davno prije rekli kako bi priču voljeli završiti sezonom broj četiri.

via GIPHY

Sad kada znamo da će se četvrta sezona gotovo sigurno dogoditi, ostaje pitanje kada ju možemo očekivati. Prva sezona emitirana je u srpnju, druga u listopadu, zadnja je krenula sa snimanjem u travnju pa je zapravo vrlo lako moguće da je pred nama još jedna interesantna jesen. Naravno, ona iduće godine. Već polagano krećemo s odbrojavanjem i jedva čekamo!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo