Time to Glam u siječanjskom izdanju Elle magazina!

18/12/2019

Ulazimo u novu godinu sa stilom. Potražite novo izdanje časopisa Elle od 16. prosinca na svim kioscima!

U jeku last-minute božićnih shoppinga i zbrajanja šljokica za ulazak u 2020., ELLE priprema novogodišnji doček u punoj modnoj spremi, s fantastičnim sugovornicama i štivom koje će vas potaknuti da u novu godinu uskočite spremne, motivirane i, dakako, nevjerojatno stylish!

Žene koje inspiriraju

U velikom intervjuu s našom Mirjanom Brabec i pred objektivom neusporedive Mare Milin ovogodišnja dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta, Olga Pakalović, otkriva detalje svoje intenzivne dnevne rutine, tajne zanata i insajderski pogled u njezine aktulne projekte. Razgovarale smo i s prekrasnom Mirnom Rustemović, dramaturginjom i spisateljicom čija je karijera u punom uzletu, dok nam jedna od najinovativnijih domaćih dizajnerica mlađe generacije, Marija Kulušić, otkriva kreativni proces iza svoje nove fantastične kolekcije.

2

Torba ili život!

Dok je Nada Mirković duhovito istražila povijest naše nepresušne ljubavi prema torbicama, Jasmina Rodić pisala je zaneseno o ženama koje su obilježile umjetničku prošlost kao inspiracija muškim umjetnicima u tekstu o najslavnijim muzama, a profil jednog od najzanimljivijih i najmisterioznijih dizajnera današnjice, Martinu Margieli, ispisala je spretna ruka Tine Lončar.

3

All Hail Greta Gerwig

Povodom božićne filmske poslastice koja će i u našim kinima zaigrati u siječnju, Ana Fazekaš oslikala je profil ultimativne indie it cure, Grete Gerwig, ujedno redateljice nove, feministički osnažene ekranizacije klasika Little Women. Da rodna dinamika neprestano mijenja smjerove dokazuje i fenomen ružičaste boje, koja je nekoć bila ultimativna maskulina boja, no dvadeseto ju je stoljeće pretvorilo u strah i trepet čak i modno osviještenih muškaraca. No čini se da ta crna magija popušta i ružičasta se vraća u muške ormare, po kojima je, u novinarske svrhe, proroštala Ana Ahel.

4

Fashion fashion fashion!

Za glamurozni ulazak u novu godinu ne moramo se nužno osipati od glittera, što dokazuju siječanjski modni editorijali – Urban Scapes starring Ksenija Dželetović (ujedno protagonistkinja našeg novogodišnjeg covera) fotografa Jakova Baričića uz styling Ane Nikačević, koji donosi moćnu strukturiranu modu s retro futurističkim štihom na zagrebačkim ulicama te avangardni Shape of Style fotografkinje Ann Czerny. Novi broj donosi i mali vodič za vašu novogodišnju frizuricu, kao i sve što trebaju znati ljubiteljice umjetničkih djela koja se nose trajno na koži uz standarno ažurni pregled najnovijih trendova u ljepoti naše fantastične beauty urednice Mihaele Batinić

5

Hint: retro glamur je zimski it trend! Putnice-namjernice vodimo po najupečatljivijim lokacijama New Yorka, dok su posljednje stranice broja rezervirane za astrološku mapu nadolazeće godine u proširenom izdanju slavnog Elleovog horoskopa

Elle – ljepota je unutra. Potražite novi Elle od 16. prosinca na svim kioscima!

Fotografije: Elle siječanj 2020.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj