Story Gourmet radionica

04/11/2019

Nespresso pod vodstvom chefa Marina Rendića spaja slano i slatko u okuse koji zavode sva osjetila...

Kava je uvijek dobra ideja, a kako je spojiti sa slanim slatkim u recepte koji će zavesti sva osjetila naučio je polaznike Nespresso Story Gourmet radionice chef Marin Rendić iz Bistroa Apetit. 

Story Gourmet radionica

Story Gourmet radionica

Rezultat spoja Nespressa i vrhunskih namirnica? Neodoljivo kremasti rižoto s bikovim repom uz Volluto koji se otapa u ustima, pačja prsa u umaku od Arpeggio kave i zavodljivi čokoladni mousse koji nadopunjuje espresso Ristretto

Story Gourmet radionica

Story Gourmet radionica

U pripremi recepata sudjelovale su glumice Marija Kolb i Natalija Đorđević, poznate mame influencerice Sonja Švajhler i Ana Vladusic i gastro znalci Marijana Zlomislić, Darko Kontin i  Vedran Bošković

Story Gourmet radionica

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo