Što vaša omiljena kuglica sladoleda govori o vašoj osobnosti

11/03/2019

Ako mislite da su oni koji naručuju sladoled od vanilije dosadni, čeka vas iznenađednje.

Prema znanstvenim istraživanjima, omiljeni sladoled biramo u ranom djetinjstvu i taj se izbor najčešće ne mijenja s odrastanjem, a prema znanstvenicima, taj izbor i implicira neke naše osobine... Pogledajte koja se osobina skriva iza vaše omiljene kuglice sladoleda!

Vanilija - impulzivnost

Ako postoji jedna "basic bitch" među sladoledima, onda je to sigurno vanilija. Ipak, oni kojima je to omiljeni okus sladoleda su sve samo ne to. Ljubitelji su vanilije impulzivni, vole riskirati i oslanjaju se više na intuiciju nego logiku.

Čokolada - zavodljivost

Puno predvidljiviji od pripadnika kluba vanilija, obožavatelji su čokolade zavodljivi i vole koketirati. Vi ste živi, šarmantni, dramatični i lakovjerni.

Jagoda - introvertiranost

Oni koji biraju sladoled od jagode su tolerantni i predani introverti, dok su oni koji biraju bobičasto voće logični i obazrivi.

profimedia-0335491854

Pistacija / jabuka s komadićima čokolade - polemičnost

Volite miješati okuse? Onda je vjerojatno ovo vaš omiljeni sladoled. Vi ste ambiciozni, zračite samopouzdanjem, ali ste i polemični, neki bi možda rekli i svadljivi. Vaš je problem da niste potpuno sretni dok ne pronađete dlaku u jajetu (u svakoj situaciji).

Šerbet - depresivnost

Ovo je veće iznenađenje od impulzivnih ljubitelja vanilije, ali ispostavilo se da su oni koji biraju šareni i živopisni šerbet pesimističniji nego što mislite.

Čokolada s lješnjacima i bademima - agresivnost

Ovaj kornet pun okusa obično privlači osobe koje su agresivne i privlačne, a glavna im je kvaliteta da dobro slušaju. Ipak, svojim eksplozivnim ponašanjem znaju povrijediti ljude koje vole.

profimedia-0356977881

Kava - dramatičnost

Ako ste živahni, ali i dramatični te vam vaši mali gušti puno znače u životu vjerojatno ste ljubitelj sladoleda od kave. Vi se ne brinete oko budućnosti i najvažnije vam je živjeti u trenutku, a u vezi vam je potrebna konstantna stimulacija da vam cijela stvar ne dosadi.

Oreo (ili chocolate chip) - darežljivost

Ovaj sladoledni klasik privlači kompetentne, ali nesebične ljude, koji su fokusirani i ostvaruju svoje ciljeve.

Orah pekan - savjesnost

Obožavatelji ovog orašastog okusa imaju visoke standarde i visok moral, savjesni su, predani i boje se da ne povrijede one koje vole.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo