Prije nego što kažete "Da" bacite pogled na ova romantična vjenčanja!

20/06/2014

Od subote, 21. lipnja na kioscima možete pronaći novi, 38. broj magazina Vjenčanja

Naslovnica 38. broja Vjenčanja uvodi nas u jednu posebnu vjenčanu priču osmišljenu u Turopolju, na posjedu kurije Modić Bedeković. Modni editorijal vjenčanih haljina etabliranih brendova upotpunjen je temom "Povratak tradiciji" koja se nastavlja još sa zadnjeg Sajma vjenčanja i slikovitim, cvjetnim ambijentom - donoseći mnoštvo ideja za slavlja na otvorenom, pod vedrim sunčanim nebom ili onim noćnim, posutim zvijezdama.

Muški modni editorijal snimljen je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na jednako poseban način, uz inspirativne razgovore s Massimom, Sašom Lozarom, Ricardom Luque, Đanijem Stipaničevim, Maxom Hozićem, Matijom Cvekom, Ivanom Zečevićem i Jadrankom Tomić.

Vjenčanja i ovaj put pripremaju detaljan prilog o nakitu i cvijeću, slasticama, hotelima i restoranima, ali i putovanjima, kao i trendovima na području njege i make-upa. Neizostavan dio svakog broja su i vaše ljubavne priče, vaša vjenčanja kao i brojni pokloni te kuponi za vrijedne popuste koje možete iskoristiti prilikom priprema svoje vjenčane svečanosti.

Potražite i podijelite svoju sreću i nadahnuće s magazinom Vjenčanja.

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj