Novi trailer za novi Tarantinov film je vani! I izgleda brutalno!

22/05/2019

Tko će dočekati 8. kolovoza?!

Sinoć je u Cannesu održana premijera Tarantinovog novog filma 'Once Upon a Time In Hollywood' s Leonardom DiCaprijom i Brad Pittom u glavnim ulogama, smještenima u Los Angeles krajem 60-ih. 

TV zvijezda Rick Dalton kojeg glumi Leonardo DiCaprio i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt) pokušavaju preživjeti u industriji koja se svakim danom mijenja sve više... To bi ukratko bio opis radnje, a kada se sjetimo da je tu i Margot Robbie u ulozi Sharon Tate, žene Romana Polanskog koju je ubila 'obitelj' Charlesa Mansona, da su tu i Al Pacino, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Luke Perry i Margaret Qualley, te da režiju potpisuje veliki Quentin, zvuči kao nešto što se ne propušta i jedva čeka. 

Nakon sinoćnje premijere, na popularnoj filmofilskoj stranici IMDB trenutno kotira izuzetno visoko s ocjenom 9,8. Iako će ocjena vjerojatno s vremenom nešto pasti, uopće ne sumnjamo da će promjena biti tek minorna. Film u naša kina stiže 8. kolovoza, a do tada, morat ćemo se zadovoljiti trailerom:

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo