Netko je napravio svijeću koja miriše kao novi Mac kompjutor!

06/10/2016

Ono kad želite novi iPhone, ali nemate $$$.

Tko do vas obožava miris novog – novog auta, nove knjige... ili možda novog Maca koji je tek izašao iz kutije? Pa, čini se da netko definitivno voli taj miris, jer je kompanija Twelve South ovog utorka na tržište pustila svijeću koja miriše na novi Mac. A da oni nisu jedini dokazala je i činjenica da su se svijeće rasprodale isti dan!

Kako su došli do ideje? Tvrtka je ispitala Appleove fanove koji su posramljeno priznali kako tu i tamo njuškaju svoje Mac uređaje. Logičan korak bio je izumiti nešto što će tome biti i namijenjeno.

Pa, kako to miriše novi Mac? Dopustite da vas zaustavimo i odmah kažemo kako tajna zamamnog mirisa nije u hladnom aluminiju i plastici. Svijeća nosi note mente, breskve, bosiljka, lavande, mandarine i kadulje.

Svijeća košta 24 dolara i, iako je nestala istog trenutka, ne očajavajte – nova zaliha stiže krajem mjeseca, a kako i nju ne biste propustili, pobrinite se da sve informacije dobijete na vrijeme ovdje.

Pa, ako ste poput nas i koristite Mac koji ste dobili 2009. i vaša plaća jednostavno nije namijenjena kupovanju skupih Appleovih proizvoda (vjerujte nam, u potpunosti vas razumijemo), ovo je super način da se nakratko pravite kako ste upravo dobili super novi MacBook.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj