Najluđe Halloween maske za parove i frendice

30/10/2015

Želimo da se unese u Ustav da je na Noć vještica zabranjeno furati male crvene rogove ili bijela anđeoska krila jer je to tako dosadno i nemaštovito! Želimo da se ove godine stvarno potrudite, a ako vam nedostaje inspiracije za maskiranje, mi imamo par super ideja.

Top pet maski za parove

1. Hugh Hefner i Playboyeva zečica - sve što vam treba jest kućni ogrtač, kapetanska kapa i lula za dečka, te zečije uši, plava perika i uska mini haljina za vas.

2. Karl Lagerfeld i Anna Wintoure - sijeda perika, sunčane naočale i lepeza za dečka, bob frizura i najnoviji američki Vogue pod rukom za vas.

3. Vuk i Crvenkapica - maska vučje glave za dečka, crveni plašt (može i baloner) te košara u ruci za vas. Ako ste spremni za još više zezancije, obrnite uloge: vi se maskirajte u Vuka, a nek dečko bude Crvenkapica.

4. Bonnie i Clyde - odijelo, šešir i plastični pištolj za dečka, francuska kapa, pencil skirt i plastični pištolj za vas.

5. Brad i Angelina - isprintajte fotke njihovih lica, napravite proreze za oči, provucite elastičnu trakicu i... dofurajte na Halloween party svu djecu svojih prijatelja!

Top pet maski za frendice

1. Patsy i Edina iz serije "Pa to je fantastično" - plava perika i boca vina u ruci za vas, tigrasta traka za kosu, trapez hlače i pljuga u ruci za tamnokosu frendicu.

2. Društvene mreže - jedna u trapericama i majica sa znakom Instagrama, druga u trapericama i majici sa znakom Facebooka.

3. Serena i Blair iz "Tračerica" - obje u bijelim košuljama i kariranim suknjicama, s kravatama oko vrata. Naravno, jedna plavuša i jedna brineta.

4. Slash i Axl iz benda Guns N' Roses - to nećemo objašnjavati, uguglajte njihove fotke iz devedesetih!

5. Sestre. Medicinske - bijele kute, stetoskop i... svim frajerima na partyju će se odsjeći noge kad vas vide.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj