Molim vas da ne sjedite na mom krevetu u odjeći za van

11/03/2019

Samo razmislite gdje su te hlače sve sjedile

Možda vam se čini čudno (ako živite u jednosobnom stanu u kojemu su kauč i krevet u istoj sobi ili ponekad čak isti komad namještaja, razumjet ćete) da kad se vratite s dejta pitate frajera da skine hlače prije nego što sjedne na krevet ili da frendicu koja je došla kod vas prespavati pitate da obuče vašu čistu trenirku "za po doma" prije nego što se zavali u vaš krevet i pusti vašu omiljenu seriju, ali ne bi vam trebalo biti.

Razmislite samo gdje su sve te njihove hlače bile - od javnog prijevoza, klupice u parku, stolice u kafiću pa do onih još težih slučajeva kao što su klupe na aerodromima i kolodvorima... Zatim razmislite tko je sve sjedio na svim tim prljavim mjestima sa svojim prljavim hlačama prije nego što su tamo sjedili vaš dečko ili frendica i onda krenuli inficirati vaš krevet. 

Tih biste se pravila i sami trebali držati, ako želite spavati i seksati se u čistom krevetu. Ako vam nije problem izuti cipele u kojima ste bili vani i obuti papuče da ne raznosite prljavštinu s ulice po svojoj kući, nemojte biti lijeni skinuti traperice u kojima cijeli dan sjedite po gradu prije nego što sjednete u krevet (i zagadite ga).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj